Få entreprenörer längtar efter momsredovisning, inventering och revision. Desto fler brinner för att bygga stort, utveckla och ta en idé hela vägen. Därför finns vi. I snart 70 år har Grant Thornton varit med och utvecklat framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. Vi stöttar företag med allt från vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa tillväxt. Ladda ner vår guide för ett enklare entreprenörsliv och se filmerna om två av historiens mest kända entreprenörer. Vad sa de egentligen om momsredovisning och strategisk rådgivning?
Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

CASE

Koll på Moderskeppets besättning
 
Från starten som ett enmansprojekt 2005 har man idag vuxit och har en omsättning på 12 miljoner kronor med elva anställda där Grant Thornton tar hand om företagets lönehantering.
 
Läs mer här

CASE

Bredare affär med hjälp av Grant Thornton
 
Tack vare den löpande rådgivning som Grant Thornton erbjuder får Sandström & Andresson IT Solutions (SAITS) tid att göra det de är bäst på – att skapa värde för sina webbkunder.
 
Läs mer här

Entreprenören Josephine Cochrane uppfann diskmaskinen, en apparat som sparat många generationers ryggar och förhållanden. Men vad tänkte hon om affärsanalys och strategisk rådgivning?

Entreprenören Madam C.J. Walker blev rik och berömd genom att sälja hårvårdsprodukter, men vad tyckte hon egentligen om momsredovisning?

Senaste nyheterna i ett mejl

 

Med vårt nyhetsbrev vill vi rusta dig så att du kan möta de utmaningar som du dagligen ställs inför. Du får relevanta nyheter, inspirerande artiklar, tips & råd samt värdefulla seminarier som bidrar till att ditt företag kan växa och utvecklas.
 

Dela

Prenumerera på vårt nyhetsbrev  |  Privacy policy  |  Kontakta oss

© 2021 Grant Thornton Sweden AB - All rights reserved.