E-handel: så navigerar du de nya momsreglerna 

 

Från och med 1 juli 2021 gäller nya momsregler som påverkar företag som säljer varor via webben. De nya reglerna innebär bland annat att den som säljer varor till andra EU-länder inte längre behöver momsregistrera sig i de länder där kunderna finns.

Plattformar kommer att behöva redovisa moms, trots att de inte själv är säljare. Reglerna utvidgas också till att i vissa fall även omfatta säljare från länder utanför EU.

 

GUIDE

Ändrade momsregler för e-handel 

I den här guiden har vi samlat information om reglerna, hur de påverkar företag och varför du ska förbereda dig i god tid.
 

Ladda ner guiden här

 

 

WEBBINARIUM

Webbhandel – nya momsregler under 2021

I detta kostnadsfria webbinarium går vi igenom de nya reglerna, hur de påverkar dig och varför du ska förbereda dig i god tid.

 

Se webbinariet on-demand här!

 

SJÄLVTEST

Hur påverkas ditt företag av de nya reglerna?

Nya regler är ofta kluriga och tillämpas på olika sätt beroende på förutsättningarna. Det gäller t ex att ha koll på tröskelvärden och om handel sker med varor eller tjänster från egen hemsida eller via andras plattformar.


Testa hur ditt företag påverkas 

 

 

KONTAKT
 
Har du redan nu frågor och funderingar?
 
Kontakta en av våra momsexperter för att att diskutera dina frågor över telefon eller via videomöte.

Kontakta en momsexpert

Tack!

Vi kontaktar dig inom kort!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

 

Experter inom moms

 

Annika Nordqvist

Auktoriserad skatterådgivare

+46 70 314 72 44

Jens Widén

Skatterådgivare

+46 73 089 65 29

Lena Westfahl

Auktoriserad skatterådgivare

+46 70 318 92 67

Martin Jacobsson

Auktoriserad skatterådgivare

+46 70 821 61 72

Anna Gerson

Auktoriserad skatterådgivare

+46 72 233 12 55

Carin Gerding

Skatterådgivare

+46 72 248 56 71

DELA SIDAN

© 2020 Grant Thornton Sweden AB - All rights reserved. Med Grant Thornton avses antingen det varumärke under vilket Grant Thorntons medlemsföretag tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning till sina kunder, eller ett eller flera medlemsföretag, beroende på sammanhanget. Grant Thornton Sweden AB är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd (GTIL). GTIL och medlemsföretagen utgör inget globalt partnerskap. GTIL och varje medlemsföretag utgör en separat juridisk enhet. Tjänster levereras av medlemsföretagen. GTIL tillhandahåller inga tjänster till kunder. GTIL och dess medlemsföretag är inga ombud för eller förpliktar för varandra och är inte heller ansvariga för varandras handlingar eller försummelser.