Customer Success Operations

Så löser du churn

Många företag brottas med frågan om hur man minskar sin churn och vad för aktiviteter som krävs för det s.k. anti-churn. Dock är anti-churn att angripa problemet i fel ände. Churn är ett symptom och inte en sjukdom. I det här webinaret går vi igenom vad som orsakar churn och hur man ska göra för, att på rätt sätt, komma till rätta med churn.

Webinar
Datum: 25 april 2019
Tid: 12:00 till 12:30
Webinar - länk skickas efter anmälan.

Anmäl dig här

Tack - du är nu anmäld!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled

Agenda

Vi vet, av egen erfarenhet, att man lätt hamnar i ett läge där kundorganisationen i princip endast jobbar med reaktiva ”brandutryckningar” mot kunder vi riskerar att tappa. Det är naturligt och förståeligt men det är väldigt kortsiktigt och kommer ha liten påverkan.
 
I det här webinaret går vi igenom vad bakgrunden är till att man har churn, vad som orskar det och hur man ska göra för att på rätt sätt komma till rätta med churn. Vi kommer ge många konkreta exempel på hur företag har lyckats inom området.


Vi går igenom:
  • Vad menar vi med churn och hur mäts det
  • Rotorsaker till churn
  • Skapa en hjälpande struktur
  • Rätt aktivitet för rätt kund
  • Från action till impact – får vi resultat

Vem är webinaret för:
Det här webinaret är för dig som jobbar med befintliga kunder inom Tech, SaaS eller liknande abonnemangsmodell. Det är fokus på företag som jobbar business-to-business och täcker både de med stora mängder kunder och mindre avtalsvärden, samt de med färre kunder och större avtalsvärden.

Speakers

Gustav Hasselblad

Chief Customer Officer

Startdeliver AB

Johan Nilsson

Founder & CEO

Startdeliver AB

About us
Startdeliver is a next generation Customer Success Platform. We make sense of large amounts of customer data from a great variety of sources. We help you drive all customer actions, in new ways and new channels, based on this data. Essentially, we help you do the right things, the things that will give your customers the outcome they want, the impact.

Startdeliver AB

Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm