1 december 10:30-16:00    Comfort Hotel Jönköping

What's New | SOLIDWORKS 2022

 
SOLIDWORKS 2022 - ännu smartare!
Nu är det dags för oss att visa er de bästa nyheterna i SOLIDWORKS 2022.
I agendan nedan ser ni att vi kommer att smygstarta före lunch med att visa er ett urval av 3D skrivare - vi visar på plats skrivare från Markforged och Sindoh samt utskrifter i en mängd olika material. Daniel guidar de av er som är nyfikna och som vill passa på att se mer av 3D printing.
 
What's New startar vi med en lunch, tror vi är många som ser fram emot att ses. Stefan och Olle kommer därefter visa oss nyheterna från SOLIDWORKS 2022 under eftermiddagen. Vi kommer även få lyssna på ett spännande kundcase. Avslutningsvis kommer vi ha tid för frågor till våra tekniker och även chans att titta mer på 3D skrivarna.
 
Vi hoppas att ni får en inspirerande dag av nätverkande, nya kunskaper, insikter och bra möten. 
 
SOLIDWORKS 2022 kommer med många förbättringar som hjälper er att snabba upp och förbättra er produktutvecklingsprocess - från den konceptuella designen tills dess att produkten är tillverkad. Arbeta smartare, snabbare och tillsammans!
 
Välkommen att registrera dig!
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Boka din plats

Tack för din registrering!

En bekräftelse kommer till den epostadress du angivit!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

AGENDA

10:30 Tjuvstart - 60 minuter 3D Printing

11:30 Lunch och nätverkande 

12:30 What's New SOLIDWORKS 2022, del 1

14:00 Kundcase

14:15 Kafferast 

14:30 What's New SOLIDWORKS 2022, del 2

16:00 Vi avslutar och får ställa frågor till Stefan, Fredrik och Daniel för 3D Print. 

 

 

MEDVERKANDE

Stefan Edholm

Certified Senior SOLIDWORKS Specialist

Stefan är en av SolidEngineers mest erfarna SOLIDWORKS Specialister och vår expert inom Composer. Stefan har mångårig erfarenhet av att guida användare och är en mycket populär kurshållare.

Fredrik Stare

Certified SOLIDWORKS Expert

Fredrik är en av våra tyngsta och mest erfarna experter inom SOLIDWORKS, det han inte vet är nog inte värt att veta. Populär kurshållare, produktutvecklare och specialist på hållfasthets- och flödesanalys bland mycket annat.

Daniel Hansson

Business Advisor 3D Print

Daniel har jobbat länge i branschen och har en gedigen kunskap. Idag är Daniel vår guru inom 3D print. Daniel brinner för att hjälpa våra Daniel brinner för att hjälpa våra kunder att se möjligheterna med den nya tekniken.

Micael Olsson

Senior Business Advisor

En våra rutinerade försäljningsspecialister som ni kan fråga om i stort sett allt när det gäller hitta rätt i SOLIDWORKS -floran. När Micael inte är ute och hjälper våra kunder kan du finna honom med ett fiskespö i handen.

Jonas Hansell

Senior Business Advisor

Jonas har en lång erfarenhet inom branschen och vet det mesta om våra kunder. Jonas genuina intresse, kunskap och stora engagemang gör att han har lätt att förstå våra kunder och deras behov.

TID & PLATS

Comfort Hotel Jönköping
Klostergatan 28, 553 17 Jönköping
2021-12-01 10:30 - 16:00

Klostergatan 28, 553 17 Jönköping

Om SolidEngineer

Vårt fokus på tjänstesidan är att genomföra högklassiga utbildningar, teknisk support samt erbjuda spetskompetens inom tekniska konsulttjänster och managementkonsulting. Våra tekniska system bygger på välkända SOLIDWORKS för 3DCAD och Markforged för 3D-printing av metall och armerad plast. 

SolidEngineer AB
Täby | Göteborg | Helsingborg | Karlstad | Huskvarna