Köp en metallskrivare och få två kompositprinters donerade till skolan!

 

Markforged och Metal X har introducerat ett banbrytande sätt att 3D-printa i metall. Kombinera metallprintning med utskrifter i kompositmaterial och du har en professionell produktionslinje för funktionella prototyper - väl anpassade för skolmiljöer!

Varför satsa på Metal X?

Säker och enkel att använda

Metal X-systemet med skrivare, wash och sinter kan installeras i skolans labb. Ingen laser eller löst pulver som behöver hanteras, utan maskinen kan enkelt och säkert hanteras av både studenter och lärare.

Stort utbud av industrimetaller

I Metal X kan du i dagsläget printa med rostfritt stål, verktygsstål, ren koppar och inconel, och fler material är på väg. Att byta material är lika snabbt och enkelt som i FFF-maskinerna. Varje material har en specifik sinter-profil för att säkerställa kvalitet på resultatet.

Kostnadseffektiv att både köpa och underhålla

Metal X kostar ner till en tiondel av metallskrivare med pulver-teknik och underhållskostnadera är därmed också betydligt lägre. Den kräver minimal anpassning av lokalen, inget hanteringssystem för metallpulvret och inte heller någon specialutbildad operatör. 

Skrivare till ett värde 400.000 kr doneras till skolan.

 

Alla skolor som lägger en order på ett Metal X-paket som inkluderar skrivare, Wash-1 och Sinter-1 med 3 års garanti- & supportavtal innan 30 september 2020 får två st Mark Two komposit 3D-skrivare donerat till skolan.

Vill du veta mer om erbjudandet?

Tack för din förfrågan!

Vi hör av oss till dig så snart vi kan!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Markforged Mark Two

Den revolutionerande 3D skrivaren Mark Two kan med fiberarmering skriva ut objekt med samma styrka som aluminium. Nu kan du få samma resultat som ur en CNC-fräs, men med samma flexibilitet som hos en 3D skrivare placerad på ett skrivbord!

 
Läs mer »

Markforged Metal X

Metal X skriver ut i flera olika metaller med högsta kvalitet och till en bråkdel av kostnaden för traditionell metallproduktion. Metal X är ett utmärkt val för löpande produktion, industriella reservdelar till formgjutningsverktyg och prototyper. 

 
Läs mer »

SolidEngineer AB

Täby | Göteborg | Huskvarna, Helsingborg | Karlstad

0854473020

info@solide.se