VI ÄR HÄR NU: Livet har fört oss hit - Prata med oss

Den 7-9 maj skapar Just Arrived en plats för utrikesfödda, arbetsgivare och allmänheten att mötas på Stockholms Centralstation. Är du arbetsgivare och letar personal? Vi finns på plats på Stockholms Centralstation den 7-9 maj mellan 07.30 - 19.00.

Kanske hittar du din nya medarbetare. Kanske blir det ett spännande möte där du får lära dig något nytt om någon annan.
Oavsett är du välkommen. Du ger 5-10 minuter av din tid. Vi är säkra på att du får du mycket mer tillbaka!
Varför gör Just Arrived det här?
Genom att få ta del av människors berättelse vill vi öka förståelsen för, och minska, de barriärer som finns gentemot nyanlända både som potentiella anställda och kollegor, men framför allt som människor.

Under tre dagar vill vi på Just Arrived tillsammans med politiker, nyanlända, näringslivet och allmänheten ta fram en lista på konkreta idéer som kan bidra till att underlätta integrationen i Sverige.
Om Just Arrived och eventet
Ideén till att starta Just Arrived föddes på Stockholms Centralstation hösten 2015 när flyktingströmmen ökade. Sedan dess har företaget förmedlat ca 500 uppdrag till nyanlända och utrikesfödda. Att återvända blir att fortsätta resan för ökad integration genom jobb.

På samma plats där den en gång startade. Bakom eventet står Just Arrived i samarbete med P.S Communication, Hallvarsson & Halvarsson samt Jernhusen som står bakom eventtävlingen där utrymmet för eventet på Stockholms Centralstation utgjorde första pris.
                                                              Just Arrived Hangövägen 25, 115 41 Stockholm https://justarrived.se Telefon: +46-733-86 86 56