Energiexpertis i framkant.

Kombinationen av ledande energiexpertis och de bästa hårdvaru- och mjukvaruspecialisterna är nyckeln till Egain Edge – marknadens mest effektiva system för värme- och energioptimering i flerbostadshus.

Drivkraften hos våra energiexperter är att utveckla och effektivisera energianvändningen och skapa ett bättre inomhusklimat tillsammans med dig som kund. Ju högre effektivisering, desto bättre för planeten.

Som kund hos Egain erbjuds du möjlighet att samarbeta med våra experter som hjälper till att optimera fastigheten ytterligare. Du väljer själv hur mycket stöd du behöver.


Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled

Ökad kunskap ger minskad energianvändning.


Våra energiexperter tillhandahåller detaljerade energianalyser av din fastighet. Dessa innefattar bland annat analys av värmeeffektiviteten, extern påverkan, inomhusklimat, energianvändning och energibalans.

Energianalysen ligger till grund för identifikation av förbättringsmöjligheter, möjliga varningsflaggor och handlingsplaner för dessa.
 

Identifiera lömska energitjuvar.


Våra energiexperter tillhandahåller detaljerade energianalyser av din fastighet. Dessa innefattar bland annat analys av värmeeffektiviteten, extern påverkan, inomhusklimat, energianvändning och energibalans. Energianalysen ligger till grund för identifikation av förbättringsmöjligheter, möjliga varningsflaggor och handlingsplaner för dessa.

Tillgänglig på alla typer av enheter
 

Egain Sweden AB

Faktorvägen 9, 434 37 Kungsbacka

www.egain.io

0300 745 40

info.se@egain.io