Infrastruktur i framkant
för effektivare byggnader.


Internet of Things (IoT) gör det möjligt att få en stor mängd datadriven information om bland annat byggnaden, extern påverkan och mänskligt beteende som gör att vi kan skapa smarta temperaturjusteringar och öka energieffektiviteten.

På Egain har vi utvecklat egna IoT-lösningar och produkter sedan starten 2003. Vår teknik är väl beprövad, pålitlig och utvecklas löpande för att ständigt ligga i framkant.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled

Överlägsen prestanda.

Egains ekosystem består av en ledande IoT-plattform som är kopplad till en molnbaserad AI-mjukvara. Tekniken är avancerad men väldigt lätt att applicera och använda. Med Egains lösning kan du samla in mätdata från sensorer för ett samlat fastighetsbestånd tack vare Edge Hub med upp till 400 meter räckvidd.

Den kraftfulla prestandan i våra produkter innebär en minimal mängd hårdvara och tidskrävande installationer ute i fastigheterna och för dig som kund. Enkelt. Smart. Kostnadseffektivt.

Allt presenteras i marknadens bästa IoT-plattform - Egain Edge.

Har du redan sensorer eller infrastruktur från annan leverantör? Inga problem!

Egain Edge är kompatibelt med med de flesta tredjepartssensorer på marknaden vilket gör det enkelt att importera din mätdata direkt in i Egain Edge för att utnyttja din data på bästa möjliga sätt.

Tillgänglig på alla typer av enheter
 

Egain Sweden AB

Faktorvägen 9, 434 37 Kungsbacka

www.egain.io

0300 745 40

info.se@egain.io