PARALLELLT MED ÅRETS UNDERHÅLLSMÄSSA PRESENTERAR VI

Idhammardagen 2020

Intresset kring strategisk tillgångsförvaltning och Asset Management inom industri och infrastruktur har ökat markant de senaste åren. Syftet med Asset Management är att förse anläggningsintensiva verksamheter med ett ramverk som gör att samtliga aktiviteter kopplade till anläggningarna optimalt tjänar verksamhetens övergripande uppdrag.


Den 11 mars arrangerar vi Idhammardagen för att dela med oss av våra egna men framförallt våra kunders arbete för att öka värdeskapandet från sina tillgångar. Det kommer även att anordnas en paneldiskussion där vi bjuder in deltagarna till samtalet för att dela med sig om tankar och erfarenheter kring Asset Management.

 

Mer information hittar du längre ner!

| Obs: Kan du inte se anmälningsformuläret och använder Internet Explorer, prova att öppna sidan i en annan webbläsare. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på info@idhammar.se |

Jag anmäler mig till Idhammardagen!

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig angående betalning.


Tack för din anmälan. 

Du kommer få ett bekräftelsemail inom kort med mer information. 

Vi ses i Göteborg!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

47

Timmar

00

Minuter

37

Varmt välkommen till Idhammardagen 2020!

Som du kanske redan har listat ut kommer 2020 års Idhammardag att genomföras parallellt med Underhållsmässan i Göteborg, onsdag eftermiddag den 11 mars. Du som redan planerat in ditt mässbesök får här ännu ett event att lägga in i kalendern, och för dig som inte tänkt delta på Underhållsmässan i år - här kommer ännu en anledning att tänka om. Vi på Idhammar är otroligt laddade och hoppas att du vill dela dagen med oss!

Årets tema stavas Asset Management 
I en av Svenska Mässans konferenslokaler kommer du mellan kl. 13 och 17 att kunna smita iväg från mässhallarna för att lyssna till fyra föredrag inom ämnet Asset Management, ställa frågor till diskussionspanelen samt mingla med kollegor från branschen. Dagen avslutas med middag på Göteborgs Universeum där vi utlovar en middagsmiljö utöver det vanliga. 

Håll utkik efter fler detaljer inom kort. Anmälan är öppen redan NU.

Det här vill du inte missa! 

Snabba fakta

  • Vad: Idhammardagen 2020, tema Asset Management

  • När: Kl. 13 onsdag 11 mars 2020

  • Var: Svenska Mässan i Göteborg

  • Pris: 1 995 kr (Inklusive fika, mingel, middag och dryckespaket)

 

Idhammardagens första föreläsare är 
Jan-Olof Hilmerstam tillsammans med Henric Mellbin!

Äntligen får vi avslöja att de första föreläsarna att äntra scenen den elfte mars är Midrocs affärsområdeschef Henric Mellbin tillsammans med Idhammars VD Jan-Olof Hilmerstam. 

"På Idhammardagen vill vi berätta om hur vi använder oss av Asset Management för att definiera kundens utmaning, kombinera våra kompetenser och därefter metodisk och systematiskt utveckla kundens förmåga att optimera värdeskapandet från anläggningstillgångar. Självklart kommer vi även berätta om våra egna erfarenheter av att jobba med Asset Management." 

Välkommen in på idhammar.se för att läsa hela artikeln om Henrics och Jan-Olofs föredrag. 

Här nedan avslöjas snart nästa föreläsare...

Om Idhammar och Midroc

Asset Management innefattar områden som strategi och planering, beslutsfattande, livscykelleverans (anskaffning, drift, underhåll och avveckling), anläggningsinformation, riskhantering och uppföljning samt organisation och människor. Idhammar och Midroc Project Management är ledande i utvecklingen av Asset Management i Sverige. Tillsammans erbjuder vi en komplett leverans inom Asset Management, där Idhammar har stark förankring inom bland annat strategi, planering och beslutsfattande samt livscykelleverans, medan Midroc har stor erfarenhet och spetskompetens inom bland annat Asset Information, anskaffning, underhåll samt riskhantering och uppföljning. Tillsammans kan vi därigenom erbjuda en komplett leverans av spetskompetens inom hela Asset Management-landskapet.


Midroc Project Management och Idhammar är delaktiga i utveckling av ISO 55000-serien och Idhammar är det första svenska bolaget som The Institute of Asset Management godkänt som Endorsed Assessor och Endorsed Training Provider.

Vi ses i Göteborg!
 

Idhammar Produktion AB

Telegrafgatan 6A, 169 03 Solna