Frukostseminarium:

 

#samarbete
- juridiken kring native advertising och influenser marketing

 
 
 
Seminariet är tyvärr fullt. Vänligen mejla svar@marlaw.se om du vill ställa dig på väntelista. Håll gärna utkik på vår hemsida där vi lägger ut infomation om kommande seminarier.

*När du anmäler dig till våra seminarium behöver du lämna namn och e-postadress så att vi kan kontakta dig i anledning av utbildningen, t.ex. om det sker ändringar vad gäller, tid och lokal, för att skicka ut information i anledning av utbildningen etc. Vi använder även dessa personuppgifter för att skicka ut information om kommande seminarium och andra nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Personuppgifterna behandlas då i enlighet med vår personuppgiftspolicy.  Du kan givetvis när som helst avregistrera dig från våra utskick via din mailinbjudan.
Vi tar gärna emot ytterligare kontaktuppgifter från dig för att lättare komma i kontakt med dig. Det är givetvis frivilligt för dig att lämna dessa personuppgifter. Om du lämnar mobilnummer kommer vi att behandla denna uppgift i syfte att kunna skicka SMS-påminnelser samt information om event till dig. Vi kan även komma att använda det för att kontakta dig med anledning av utbildningen.

Advokatfirman MarLaw

Mötesentré: Nybrogatan 11, 5tr, 114 39 Stockholm

+46 8 23 07 35

svar@marlaw.se