Vi söker fler samarbetspartners i hela Sverige

Papilly är ett innovationsdrivet hälsoföretag. I samarbete med ledande forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet utvecklar Papilly evidensbaserade digitala tjänster som förebygger psykisk ohälsa. 

Vi anser att varje människa bär ett ansvar för sitt eget välmående. Nu söker vi dig som vill vara en del av lösningen genom att sprida vårt program till företag och dess medarbetare.

Papilly erbjuder ett preventivt digitalt stressprogram, uppbyggt för att användaren interaktivt hjälper sig själv till mindre stress, bättre balans, ökat fokus och en mer avslappnad effektivitet. Programmet bygger på välbeprövade metoder och på ACT (Acceptance Commitment Therapy).

Driver du företag eller arbetar som konsult och är intresserad?

Som samarbetspartner till oss ser vi att du kan sälja programmet som en fristående produkt eller som ett komplement till vad du redan idag erbjuder dina kunder. Vi ger dig utbildning och support inom området. Du kommer tillsammans med oss vara med och påverka den psykiska hälsan och stressen i Sverige.

Läs mer på vår hemsida: www.papilly.com


 

Vill du veta mer?

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för mer information om hur du kan bli samarbetspartner. Du kan även läsa mer om Papilly på www.papilly.com.

Tack för din anmälan.

Vi kommer att kontakta dig inom kort. 

Arbeta med teamet som verkligen bryr sig  

I vårt team är ingen ansträngning för stor, för vi vet vad vi vill uppnå - att hjälpa alla människor att må bättre i sina liv. Hos oss är alla utmaningar spännande möjligheter som vi löser tillsammans med fokus och kreativitet. När vi lyckas firar vi våra segrar stort, för vi vet att varje affärsavslut innebär att någon kommer att må bättre. Vi ser på oss själva som både missionärer och soldater. Missionärer är vi för att vi vill tala om för alla människor hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Vi är soldater för vi går in i kriget för att vinna slagen, men tar gärna en förlust, för vi vet att det viktiga är att vinna kriget. Kriget mot den psykiska ohälsan i landet. 

 

Anders Tengström

Forskningschef

Maria Kullman

Marknadsansvarig

Peter Peppe Ekmark

VD

Monica Werneman

Säljchef

PAPILLY - Friskvård för tanken 

Papilly är ett innovationsdrivet hälsoföretag som i samarbete med ledande forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet utvecklar digitala tjänster som förebygger psykisk ohälsa.

Stressprogrammet är Papillys första produkt, men företaget utvecklar även program som riktar in sig på andra vanligt förekommande problem såsom nedstämdhet, sömnproblem, missbruk och ångest.

Bolagets vision är att genom vetenskapligt utprövade och lättillgängliga program minska psykisk ohälsa på och utanför arbetet och därigenom förbättra människors välmående och livskvalitet.

 

Se videon om Papillys banbrytande program - Friskvård för tanken.

Läs mer om på www.papilly.com

Papilly

Tullvaktsvägen 2, 11556 Stockholm

0771-611 510

info@papilly.com