Bli vår partner!

Gå med i Compodiums Partner Program för att utveckla möjligheter, driva framgång och leverera ett värde.

 

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

 

Maximera tillväxten med Partner Relationship Management.

Öka lojalitet och stäng fler affärer med en engagerande och användarvänlig partnerupplevelse - från inledande introduktion till underhåll av affärer.

Bli en del av vår gemenskap!

Certezza

Certezza och Compodium har varit affärspartners sedan starten av vår produkt TDialog och vi har tillsammans etablerat oss som en marknadsledare inom säkra meddelanden.

Telia

Telia Secure Video Meetings erbjuds genom tekniken tillhandahållen av Compodium, vilket gör så att de kan erbjuda sina kunder och anställda möjligheten att träffas online.

Tietoevry

Tietoevry skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet.

Inera

Inera är kommunernas och regionernas digitaliseringsbolag med uppdrag att utveckla välfärden. Inera utvecklar och förvaltar it-arkitektur och digital infrastruktur

Utveckla ert företag med Compodiums Partner Program
 
Compodiums Partner Program hjälper konsulter, programvaruleverantörer, återförsäljare och tjänsteleverantörer att ansluta till kunder på helt nya sätt.
 
Oavsett om du bygger upp eller expanderar ditt företag ger Compodiums Partner Program tillgång till förmåner och verktyg för att utveckla din verksamhet, skapa efterfrågan och utveckla färdigheter för att leverera kundframgång.

 

Anslut till kunder på ett nytt sätt

Compodium investerar i framgången för våra partners. Som partner kommer du att anslutas till Compodium Workspace där vi ger dig plattformen och resurserna så att ni kan:

> Utveckla möjligheter

Överträffa kundförväntningar genom att använda alla funktioner i Compodium Workspace för att innovera, sälja och implementera med framgång.

> Driva framgång

Använd Compodiums plattform för att hjälpa kunder att öka produktiviteten och driva effektiv tillväxt för att uppnå framgång samtidigt som ni bygger pålitliga relationer.

> Leverera värde

Var en Trailblazer - tillämpa dina unika värderingar och erfarenheter för att skapa långsiktigt värde för ert företag, era kunder, er gemenskap och miljön.

 

 

 

"Vi har tillsammans med Compodium skapat en stabil, smidig och säker lösning som ger våra 250 sjuksköterskor möjlighet att göra ännu bättre vårdbedömningar."

> Björn Arkinger, Försäljningschef på MedHelp

Compodium International AB

,

Dokumentationer      |      Privacy policy     |      Cookies     |       Kontakt      |      Compodiums kvalitets- och miljöpolicy