SWEDENTAL 14-16 NOVEMBER I GÖTEBORG!

Boka en tid med scannerexpert Amin Hüseynov från 3Shape!


Under Swedental har du möjlighet att lära dig allt om digital avtryckstagning – från en riktig expert i ämnet. Varmt välkommen till monter B05:12.

Du kan välja om du önskar en specifik demonstration av 3Shape TRIOS Scanner eller någon av programvarorna: Implant Studio, Orthodontics eller Design Studio.

 

Störst på digital avtryckstagning – över 100 intraorala scanners till Folktandvården!

Flera Folktandvårder i Sverige ligger långt fram inom tandvården när det konventionella avtrycket nu ersätts med digital teknik, bl a Folktandvårderna i Västerbotten, Västernorrland, Halland, Skåne, Östergötland och Stockholm - och det är med stor glädje och stolthet vi kan meddela att alla dessa valt oss på Unident som samarbetspartner och leverantör till sina intraorala scanners. Dessutom levererar, installerar, utbildar och supportar vi löpande digital avtryckstagning på privata kliniker runt om i hela Sverige.

Klicka här för att läsa mer >>

Anmälan

Boka en tid med Amin på Swedental. Välj önskad dag och tid. Begränsat antal platser. Glöm inte att fylla i ditt mobilnummer – så påminner vi dig om tiden via SMS.Tack för din anmälan!

Välkommen till vår monter B05:12 på Swedental i Göteborg.

Med vänlig hälsning
Unident AB

 

Amin Hüseynov
– scannerexpert från 3Shape!

Amin är tandtekniker och arbetar nu som produktspecialist på danska 3Shape – med lång erfarenhet inom CAD design och digital avtrycksteknik.

Unident AB

Box 229, 311 23 Falkenberg

0346-732400

info@unident.se