Halv 9 hos FEI

Här anmäler du dig till webinariet 2019-04-10 kl. 8.30 - 9.15. Inför webinariet får du en länk och instruktioner till e-postadressen du angav här nedan.Tack för att du har anmält dig till webinariet!

Du kommer att få en länk och instruktioner​​​​​​ till e-postadressen du har angivit inför webinariet (ca 1 - 2 dagar innan).

Vänligen,
FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Dagar

00

Timmar

16

Minuter

28

Digitaliseringens paradoxer

Leon Caesarius - 10 april 2019 - Distans


I debatten om digitalisering framhävs ofta de fördelar som digitaliseringen kan leda till för företag och organisationer. Dessa fördelar är ofta förknippade med en hel del utmaningar beroende på hur man väljer att definiera digitaliseringens betydelse.

Detta webinariet är ett försök att identifiera och beskriva ett antal paradoxer förknippade med digitaliseringen. Vilka paradoxer kan utgöra viktiga utmaningar för alla företag och organisationer?

Om föreläsaren
Leon Caesarius är doktor i företagsekonomi och har erfarenhet av forskning och undervisning inom marknadsföringsområdet. Leons fokus ligger främst inom marknadsföring, särskilt områdena service and relationship management, business relationship management och knowledge management.


På FEI föreläser han bland annat i utbildningen BA (Hons) International Business Management och i kursen Marknadsföring 7,5 hp.
 

 

Delta på webinariet var du än befinner dig! Ingen särskild programvara behövs för att medverka under webinariet. Du följer bara länken och instruktionerna som du får av FEI någon dag innan. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Vi rekomenderar även att du har en webbkamera och ett bra headset.

FEI FLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEI FLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Läs mer här!
 

FEI Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Integritetspolicy

010-410 59 00

info@fei.se