Halv 9 hos FEI

Här anmäler du dig till webinariet 2019-04-23 kl. 8.30 - 9.15. Inför webinariet får du en länk och instruktioner till e-postadressen du angav här nedan.Tack för att du har anmält dig till webinariet!

Du kommer att få en länk och instruktioner​​​​​​ till e-postadressen du har angivit inför webinariet (ca 1 - 2 dagar innan).

Vänligen,
FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Dagar

19

Timmar

16

Minuter

34

Hur håller man ihop marknadskommunikationen i ett samhälle som glider isär?

Anders Parment - 23 april 2019 - Distans
 

Vårt samhälle glider isär! Urbanisering, digitalisering, ökade klyftor och filterbubblor gör att vi alltmer lever i olika världar. Det är en sann utmaning för alla som kommunicerar med kunder. Under webinariet diskuteras ändrade förutsättningar för marknadsföring, det nya marknadskommunikationslandskapet och hur organisationer kan lyckas förmedla budskap och erbjudanden i allt detta.

Om föreläsaren
Anders Parment är föreläsare, författare, forskare, rådgivare och inspiratör. Han är en välkänd röst när det gäller att förstå konsumenter och vår samtid, och hur organisationer kan utveckla sin konkurrensförmåga.

 

På FEI föreläser han bland annat i kurserna Marknadsföring, 7,5 hp och Marknadskommunikation, 7,5 hp.
 

 

 

Delta på webinariet var du än befinner dig! Ingen särskild programvara behövs för att medverka under webinariet. Du följer bara länken och instruktionerna som du får av FEI någon dag innan. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Vi rekomenderar även att du har en webbkamera och ett bra headset.

FEI FLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEI FLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Läs mer här!
 

FEI Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Integritetspolicy

010-410 59 00

info@fei.se