HR-chefsutbildningen

Här anmäler du dig till informationsmöte om HR-chefsutbildningen. Inför informationsmötet får du en påminnelse och instruktioner till e-postadressen du angav här nedan.Tack för att du har anmält dig till informationsmötet!

Du kommer att få en påminnelse och instruktioner​​​​​​ till e-postadressen du har angivit inför webinariet (ca 1 dag innan).

Vänligen,
FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

22

Timmar

16

Minuter

28

HR-chefsutbildningen

Maria Öhrström, Johan McCarthy - 21 februari 2020
 

En klassiker som sedan starten på 1960-talet varit en språngbräda för över 1 000 karriärer inom HR/personalområdet! Utbildningen uppdateras löpande, både när det gäller kursinnehåll och leveransform. Målet är att vara Sveriges bästa program för nyckelpersoner inom HR. Innehållet täcker alla de viktigaste områdena för chefer, konsulter och specialister inom HR.

Välj att gå utbildningen i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller delta aktivt på distans via FEIFLEX – en möjlighet att gå en högkvalitativ HR-utbildning i realtid var du än befinner dig.

Nästa kursstart och mer information hittar du HÄR.

 
Delta på webinariet var du än befinner dig! Du följer bara länken och instruktionerna som du får av FEI någon dag innan. Vi rekomenderar att du laddar ner appen för bästa kvalitet och för att undvika tekniska problem. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Vi rekomenderar även att du har ett bra headset.

FEIFLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEIFLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Läs mer här!
 

FEI Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Integritetspolicy

010-410 59 00

info@fei.se