Halv 9 hos FEI

Här anmäler du dig till webinariet 2019-06-04 kl. 8.30 - 9.15. Inför webinariet får du en länk och instruktioner till e-postadressen du angav här nedan.Tack för att du har anmält dig till webinariet!

Du kommer att få en länk och instruktioner​​​​​​ till e-postadressen du har angivit inför webinariet (ca 1 - 2 dagar innan).

Vänligen,
FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Dagar

61

Timmar

16

Minuter

34

Det agila företaget

Göran Nilsson - 4 juni 2019 - Distans
 

De flesta anser sannolikt att omvärlden snarare blir mer dynamisk och osäker, än mer stabil och förutsägbar. Trots det har styrningen i många (de flesta?) organisationer utvecklats mot mera toppstyrning, byråkrati och detaljgranskning. En konsekvens av denna utveckling är att organisationer blir alltmer som tunga och svårstyrda supertankers, när de istället skulle behöva bli som snabba och flexibla fiskstim.

Flertalet organisationer behöver ändra på ett antal faktorer i styrningen som hindrar organisationen att bli mer flexibel. Ofta ingår följande fyra faktorer bland dem som behöver förändras:

  • Mindre ägarfokus och mer kund/brukarfokus
  • Mindre planering och bättre anpassningsförmåga
  • Mindre granskning och mer tillit
  • Mindre yttre incitament och mer inre motivation

Lyckas man genomföra dessa omprioriteringar i styrningen på ett genomgripande sätt är sannolikheten hög att medarbetarna tar mer initiativ, känner större lojalitet och bättre samarbetar mot gemensamma mål.

Om föreläsaren
Göran Nilsson arbetar som forskare och lärare vid Uppsala universitet och har en bakgrund från Handelshögskolan och som controller i näringslivet. Han är bland annat medförfattare till “Det agila företaget” och föreläser flitigt.
Läs mer här.

På FEI föreläser han bland annat i kursen Det agila företaget.

 

 

 

Delta på webinariet var du än befinner dig! Ingen särskild programvara behövs för att medverka under webinariet. Du följer bara länken och instruktionerna som du får av FEI någon dag innan. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Vi rekomenderar även att du har en webbkamera och ett bra headset.

FEI FLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEI FLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Läs mer här!
 

FEI Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Integritetspolicy

010-410 59 00

info@fei.se