Halv 9 hos FEI

Här anmäler du dig till webinariet 2019-07-03 kl. 8.30 - 9.15, som sänds live från Almedalsveckan. Inför webinariet får du en länk och instruktioner till e-postadressen du angav här nedan.Tack för att du har anmält dig till webinariet/seminariet!

Du kommer att få en länk och instruktioner​​​​​​ till e-postadressen du har angivit inför webinariet (ca 1 - 2 dagar innan).

Har du valt att delta på plats får du mail med en påminnelse någon dag innan.

Adress: 
FEI:s hus
Tunnbindaregatan 7, Visby


Vänligen,
FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Dagar

12

Timmar

17

Minuter

34

Kan glesbygdens framtid och tillväxt för samhälle och näringsliv finnas i digitala affärsmodeller?

Mathias Cöster - 3 juli 2019 - Distans/på plats i Visby, Almedalsveckan
 

I vår digitala värld finns möjlighet att skapa affärsmodeller som snabbt når bortom geografiska gränser. I Sverige har vi flera uppmärksammade exempel. Men hur kan man agera för att nå en global och digital marknad? Och vilka utmaningar möter sådana digitala affärsmodeller?

Det finns flera exempel på affärsmodeller som har utvecklats av så kallade Born Digitals, det vill säga företag vars hela existens har sin utgångspunkt i vår digitala värld. Kännetecknande är bland annat möjlighet till att skala upp affären och snabbt nå globala marknader. Det ställer dock krav på att ha klart för sig vilket värde det är man skapar och hur man bör agera för att fånga det. Med andra ord, hur ser affärsmodellen ut och vilka kritiska beståndsdelar utgörs den av? Hur möjliggör den för företaget att navigera i den digitala affärsekologi som man är en del av? Det är några av frågorna som den här föreläsningen adresserar med utgångspunkt i teorier om affärsekologier och affärsmodeller. Med utgångspunkt i ett Visbybaserat företag kommer föreläsningen ge exempel på några utmaningar och hur man kan agera för att möta dem.

Om föreläsaren
Mathias Cöster är universitetslektor på Uppsala Universitet, Campus Gotland. Han forskar om digitalisering och sambandet mellan prismodeller, affärsmodeller och affärsekologier. Vidare också om organisationers styrning för att uppnå hållbarhetsmål.

På FEI föreläser han bland annat i kursen Digitalisering och företagande, 7,5 hp

 

Delta på distans
Anmäl dig i formuläret så får du instruktioner någon dag innan.

Tid
Webinarium: 8:30 - 9:15

 

Delta på plats i Visby
Du är välkommen till våra lokaler i Visby. Anmälan sker i samma formulär och du kommer då att få en påminnelse någon dag innan om tider och adress (anmälan är inget måste om du vill delta på plats). Vi bjuder på enklare frukost i samband med webinariet.

Tid
Frukostmingel: 8:00 - 8:30

Föreläsning: 8:30 - 9:15

Adress
FEI:s hus
Tunnbindaregatan 7, Visby

 

 

 

Delta på webinariet var du än befinner dig! Du följer bara länken och instruktionerna som du får av FEI någon dag innan. Vi rekomenderar att du laddar ner appen för bästa kvalitet och för att undvika tekniska problem. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Vi rekomenderar även att du har ett bra headset.

FEI FLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEI FLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Läs mer här!
 

FEI Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

Integritetspolicy

010-410 59 00

info@fei.se