1 8   F E B R U A R I  @  M I C R O S O F T   T E A M S

Webinar: Minska dyra effekttoppar 

Tillsammans med Metry välkomnar Momentum dig till webinar den 18 februari där våra kunder Riksbyggen och MKB Fastighets kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter inom effekttoppar.

Anmälan är stängd


Tack för din anmälan!

Möteslänk skickas ut den 17 februari, 17.00, till den angivna e-postadressen. 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Innehåll

Webinar @ 18 februari 10.00-10.50

Skifta fokus från förbrukning till effekt med energidata

Trenden går mot att effekt bara blir dyrare, och vi behöver redan nu ställa om vårt tänk från “förbrukning” till “effekt”. De fastighetsbolag som är bäst på att styra sin effekt nu kommer att vara bäst på att hålla sina kostnader nere i framtiden – och bidra till ett fungerande förnybart energisystem.
 
Med hjälp av strukturerad energidata och smart energiuppföljning kan du identifiera, minska och följa upp era höga effekttoppar.

 

Webinaret kommer att fokusera på:

  • Vad kostar effekt nu och vad kommer det kosta i framtiden?

  • Hur ska man tänka kring miljöaspekten?

  • Smarta lösningar för att styra effekt

  • Konkreta exempel från våra kunder Riksbyggen och MKB Fastigheter

Föreläsare

Här nedan kan du läsa om de som kommer hålla i webinaret. Vi på Momentum har tillsammans med Metry bjudit in varsin kund att prata om deras syn och erfarenhet av effekttoppar.

Christian Sjölund

Energistrateg, MKB Fastighets AB

Jonas Holmberg

Energiingenjör, Riksbyggen

Jonny Thor

Produktägare, Momentum

Magnus Hornef

CEO, Metry

Christian Sjölund, energistrateg med ett övergripande ansvar för energifrågor, har varit på MKB Fastigheter i snart 8 år och har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektiviseringsarbete och möta dess utmaningar i verksamheten. I det här webinaret kommer han dela med sig av sin erfarenhet och MKBs energiarbete.

 

Som produktägare är nära kontakt med kunderna och deras verksamhet avgörande för att ständigt förbättra våra produkter. Jonny Thor drivs av och ansvarar för utvecklingen av Sveriges modernaste energi- och miljöuppföljningssystem.

Energi går mot att blir gratis, men effekt blir allt dyrare. De fastighetsägare som lär sig styra sin effekt kommer att bli framtidens vinnare, och de som misslyckas kommer att ses som en finansiell risk av banker och investerare. Magnus kommer att lyfta några av framtidens stora utmaningar, och vad vi måste göra redan nu för att klara dem.

När, var & hur?

Anmälan och deltagande är gratis och gäller både befintliga kunder och för de som bara är nyfikna på att lära sig mer om effekttoppar. Anmälan är öppen fram till den 18 februari. Kan du inte delta? Webinaret spelas in och delas med alla anmälda dagen efter webinaret. 

Dagar

00

Timmar

00

Minuter

50

När?

18 februari @ 10.00-10.50

 

Var?

Webinarlänk skickas ut dagen innan eventet 17.00

Hur?

50 min långt webinar och Q&A, via Microsoft Teams

Momentum Software

,

023 - 70 44 00

noreply@momentum.se