Kundcase
Folksam - React Academy
Per Ruthström

 

Lexicon IT-proffs genomför React Academy för Folksam.

Lexicon IT-Proffs har tagit fram och levererar specialistkompetens till Folksam React Academy. Deltagarna har varit i gång under sitt nio veckor långa och intensiva utbildningsprogram inom JavaScript och React.
 
Lexicons experter arbetar tillsammans med de talangfulla, drivna och nyfikna deltagarna för att bland annat skapa en webbapplikation från grunden.
 
Utvecklingsmetodiken är fokuserad på mobbprogrammering och kontinuerliga leveranser med allt från testning till iordningställande av kod på servrar. Tempot är högt, intensivt och innehåller mängder med praktiska moment för att skapa kopplingar till verkliga arbetsexempel. Den återstående tiden spenderar sen deltagarna i sitt ordinarie webbutvecklingsteam på Folksam.
 
Anna Östlund, ansvarig för programmet från Lexicons sida:
- Vi på Lexicon IT-proffs är väldigt glada att kunna bidra med kunskap och hjälpa till på Folksams interna utvecklingsresa. Vi märker att Traineeprogram i alla dess former blivit allt vanligare.
 
För Folksams del vars nya medarbetare kommer direkt från YH och högskola är detta projekt en bra start. Med hjälp av våra experter får deltagarna den kunskap de behöver för att snabbt och effektivt komma in i sina nya roller på IT-avdelningen.

Lexicon IT-Proffs vill tacka Folksam för ett roligt och spännande uppdrag!
 
 

Intressant, jag vill gärna veta mer!


Hej!

Tack för att du hörde av dig till oss och är intresserad av att veta mera om hur vi kan hjälpa dig med kompetensutveckling. Vi återkopplar till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar

Lexicon IT-Proffs

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Lexicon IT-Proffs

Klarabergsviadukten 70, 101 37 Stockholm

08-511 611 00

itproffs@lexicon.se