<
Testa utan kostnad!

ITIL Foundation

Testa den första modulen gratis och bestäm sedan om du vill gå hela kursen, med första schemalagda webinarium (se datum här!).
 

ITIL Foundation.

Börja nu – det är gratis*!

1. Fyll i ditt namn, mobilnummer och e-postadress.

2. Vi mejlar dig en registreringslänk.

3. Och så kör du kostnadsfritt igång Modul 1 av kursen.

 

* Inled med kursens första modul och välj sedan om du vill betala kursavgiften och fortsätta de övriga modulerna (för 7.500 kronor). Om inte – så har vi förhoppningsvis ökat dina ITIL-kunskaper och hälsar dig välkommen åter till en annan kurs framöver.

Så ja!

Det var första steget.

Nu skickar vi dig en länk som du klickar på, fyller i din mejladress och så är det bara att sätta igång kursen ITIL Foundation.

Se tiderna för de schemalagda LIVE-webinarierna i din kurs här!

Men, som sagt, du inleder med Modul 1 och tillhörande självstudiematerial. Därefter bestämmer du dig om du vill gå hela kursen!

 

Sorry, this event is full

Kursen ITIL Foundation kombinerar eget lärande med schemalagda möten LIVE (online) där du möter kursledaren och ITIL-experten Peter Forsbeck.

Ett koncept som vi kallar Blended Training – Live Webinar. 

 

Kostar det ingenting? Jo, om du väljer att gå hela kursen kostar den dig 7.500 kronor! Har du redan bestämt dig för att gå hela kursen: se aktuella datum här. 

 

 

KONTAKTA LEXICON via ditt lokala Lexicon-kontor

Denna ITIL Foundation-kurs ges inom ramarna för Lexicons Blended Training – Live Webinar-koncept där lärarledda schemalagda webinarier online varvas med eget lärande.

Kursen är uppbyggd runt tre utbildningsblock och pågår under fyra veckor. Efter kursen ska deltagaren ha nödvändig teoretisk kunskap för att klara en ITIL Foundation-certifiering.

Läs mer om kursens innehåll här!

 

KOSTNADSEFFEKTIVT

Du träffar de bästa ämnesexperterna som kursledare via Live-webinarier. De hjälper dig att hitta rätt på vägen till dina nya kunskaper så att du kommer fram till en eventuell certifiering. Detta sätt ger dig trygghet och riktning – och ger oss en möjlighet att utforma kursen till en låg kostnad.

LÄS MER OM KURSEN HÄR!

FLEXIBELT

Under en avgränsad tidsperiod möter du ämnesexperten och kurskamraterna online på schemalagda tidpunkter. De sker under cirka en timme per gång och du kan ta del av dessa sessioner var du än är så länge du har en mobil, surfplatta eller dator + uppkoppling!

LÄS MER OM KURSEN HÄR!

EGET LÄRANDE + EXPERTSTÖD

I dagens uppkopplade värld finns all information och kunskap helt gratis. Bara du letar på rätt ställe. Lexicon IT-proffs hjälper dig att hitta uppdaterat studiematerial, ser till att du håller tempot och blir klar inom utsatt tid och får stöd, support och hjälp på vägen. De flesta som studerar helt på egen hand har oftast svårt att nå sina mål.

LÄS MER OM KURSEN HÄR!

Lexicon Stockholm

Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm

08-566 107 00

stockholm@lexicon.se