Nu räddar vi världen!

Novi brinner för utveckling av både verksamheter, bolag och fastigheter. Därför har vi under ett par år arbetat med Office Recycling för att förbättra källsorteringen i fastigheterna.

 

Varför?
Många av Novis fastigheter saknar möjlighet för källsortering och har efter önskemål undersökt alternativ. Novi har därför tecknat ett avtal med Office Recycling och kommer att subventionera en del av er kostnad för det nya källsorteringsuppläget.
Hur?
Lösningen innebär att källsorteringsmöjligheten flyttas till respektive lokal. Hämtning kommer ske i anslutning till era lokaler efter att vi tillsammans kommit överens om en anpassad lösning för er. Office Recycling hjälper er att ta fram en lösning som passar er.

Office Recyclings tjänster


• Behovsanalys: I lugn och ro går Office Recycling igenom era behov och möjligheter, detta gör vi kostnadsfritt för Novis hyresgäster.

• Återvinning: Office Recycling ställer ut designade kärl och behovsanpassade källsorteringslösningar och sköter hämtningen till sin miljöanläggning.

• Grovsopshämtning/Kontorsrensning: Dags för renovering eller höststädning? Office Recycling hämtar grovsoporna ni vill bli av med till en låg kostnad.

• Sekretess – för destruering av känsligt material:
Med Office Recyclings tjänst kan du vara trygg med att informationen aldrig kan återskapas.

• Utbildning: Skaffa dig själv verktyg och kunskap för att bli miljöexperten på kontoret. Med Office Recyclings utbildningar får ni tips och trix på hur ni blir ett grönt kontor!

• Klimatrapport: Det har gått ett år och ni är nyfikna på vad ni bidragit med. Med Sveriges bästa klimatrapport får ni en tydlig överblick över ert bidrag och vad det inneburit.

Ta kontakt för rådgivning!

Linus Lindeborg
linus.lindeborg@officerecycling.se
073-595 72 82

Samarbetet med Office Recycling besparar årligen cirka 100 000 CO2.


Det motsvarar 230 flygresor Stockholm-London eller 1225 bilresor Stockholm-Göteborg.

Vill ni bli kontaktade?

Fyll i formuläret så hör vi på Office Recycling av oss direkt.


Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Office Recycling erbjuder återvinningsabonnemang för kontor, fastighetsägare och butiker. De har skapat ett framgångsrikt recept för att öka kundens återvinning med 50% kombinerat med fossilfria transporter och marknadens bästa service. Kunden får designade kärl och källsorteringslösningar och Office Recycling sköter hämtning till sin miljöanläggning – dessutom oftast till en lägre kostnad än ett smutsigt oljeberoende alternativ. Välkommen till framtidens återvinning idag.

Office Recycling Technology Sweden AB

Engelbrektsgatan 31, 114 32 Stockholm

010-685 00 00

info@officerecycling.se