Nu räddar vi världen!

Novi brinner för utveckling av både verksamheter, bolag och fastigheter. Därför har ett samarbete startats med Office Recycling för att förbättra källsorteringen i fastigheterna.

 

Varför?

Många av Novis fastigheter saknar möjlighet för källsortering och har efter önskemål undersökt alternativ. Novi har därför tecknat ett avtal med Office Recycling och kommer att subventionera en del av er kostnad för det nya källsorteringsuppläget.

När?

Office Recycling kommer kontakta er för att lösa en snyggare och miljövänligare återvinning till attraktiva priser. En tid för möte kan omgående bokas snabbt och smidigt här: Mötesbokning
 

Hur?

Lösningen innebär att källsorteringsmöjligheten flyttas till respektive lokal. Hämtning kommer ske i anslutning till era lokaler efter att vi tillsammans kommit överens om en anpassad lösning för er.

Office Recyclings tjänster


• Behovsanalys: I lugn och ro går Office Recycling igenom era behov och möjligheter, detta gör vi kostnadsfritt för Novis hyresgäster.

• Återvinning: Office Recycling ställer ut designade kärl och behovsanpassade källsorteringslösningar och sköter hämtningen till sin miljöanläggning.

• Grovsopshämtning/Kontorsrensning: Dags för renovering eller höststädning? Office Recycling hämtar grovsoporna ni vill bli av med till en låg kostnad.

• Sekretess – för destruering av känsligt material:
Med Office Recyclings tjänst kan du vara trygg med att informationen aldrig kan återskapas.

• Utbildning: Skaffa dig själv verktyg och kunskap för att bli miljöexperten på kontoret. Med Office Recyclings utbildningar får ni tips och trix på hur ni blir ett grönt kontor!

• Klimatrapport: Det har gått ett år och ni är nyfikna på vad ni bidragit med. Med Sveriges bästa klimatrapport får ni en tydlig överblick över ert bidrag och vad det inneburit.

Bokning av möte med Office Recycling sker smidigt på webben.
Ni bestämmer vilken dag, tid och plats som passar er bäst.

Ni och era grannar har möjlighet att bespara ca. 16 039 kg koldioxid-utsläpp årligen.


Det motsvarar energin som krävs för:

• Att titta på 227 505 avsnitt av Game of Thrones.
• Att lyssna på Spotify konstant i 712 år.
• Att åka 40 097 718 hissresor i er fastighet.

Vill ni blir kontaktade?

Fyll i formuläret så hör vi på Office Recycling av oss direkt.


Office Recycling erbjuder återvinningsabonnemang för kontor, fastighetsägare och butiker. De har skapat ett framgångsrikt recept för att öka kundens återvinning med 50% kombinerat med fossilfria transporter och marknadens bästa service. Kunden får designade kärl och källsorteringslösningar och Office Recycling sköter hämtning till sin miljöanläggning – dessutom oftast till en lägre kostnad än ett smutsigt oljeberoende alternativ. Välkommen till framtidens återvinning idag.

Office Recycling Technology Sweden AB

Engelbrektsgatan 31, 114 32 Stockholm

010-685 00 00

info@officerecycling.se