Boka din plats

Ev. matallergi (frukost)går ej att boka efter den 2 maj.


Tack för din anmälan

Du kommer att få faktura och bokningsbekräftelse via mail.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Välkommen till en ny unik hållbarhetsutbildning om ESG för dig som är VD eller arbetar med HR! 

Utbildningen ger dig en överblick över de stora förändringskrafter vi står inför och hur ni som företag kan och bör agera för att hantera nya CSRD-lagen för att möta upp de nya kraven. 

Du kommer också att få insikt i vilken ny och viktig roll som HR-funktionen kommer att spela i framtidens hållbarhetsarbete.

 

Pris

1800 kr (exkl moms)

  • Utbildning
  • Frukost
  • Förmiddagsfika 

ESG - Environmental (miljö), Social (socialt ansvar) samt Governance (bolagsstyrning)

Som deltagare får du en värdefull omvärldsbevakning och kompetensutveckling inom ESG-området

 

  • En överblick över de förändringskrafter som gör hållbarhetsfrågorna affärskritiska för näringslivet samt en initierad uppdatering om senaste nytt inom miljö, klimat och social hållbarhet.

  • Genomgång av ny viktig EU-reglering som exempelvis taxonomin, EUs action-plan för en cirkulär ekonomi och den nya transparenslagen CSRD med standarden ESRS. Med fördjupning inom vad standarden kräver inom klimat och medarbetarinformation samt kompetensförsörjning.

  • Konkreta exempel på branschers och företags HR- och hållbarhetsstrategier samt ESG-arbete i praktiken. Du får träffa namnkunniga experter som delar sina erfarenheter och insikter om morgondagens krav inom hållbarhet, vilket ger dig förståelse för hur din organisation kan hantera de nya förväntningarna.

  • Gruppdiskussion och nätverkande med de övriga deltagarna, samt frågestund där du kan ställa frågor till kursledare och medverkande experter.

Tid & Plats

Antalet platser är begränsade. Säkra din plats genom att boka redan idag.
 
Tid

Den 10 maj 2023, kl. 08.30-11.30

Plats

Citykonferensen Celciussalen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Pris

1800kr, exkl. moms. I priset ingår utbildning, frukost och förmiddagsfika

 

Kontakt

Har du frågor gällande eventet, vänligen maila anki@peopleprovide.se

Utbildare och hållbarhetspanel

UTBILDARE

Mikael Salo

Hållbarhetschef & ESG-expert

Mikael har arbetat med hållbarhetsfrågor i över 15 år och är en uppskattad föredragshållare, moderator och kursledare inom området. Han har idag uppdrag som hållbarhetschef på ett börsbolag och som hållbarhetsexpert i Di Gruppen (Bonnier News). Tidigare har han varit chefredaktör för Aktuell Hållbarhet, etablerat koncept som Di Hållbart Näringsliv, Hållbara finanser och en ESG-rankning av börsbolag, samt är mångårig samtalsledare i ett vd-nätverk samt kursledare för Styrelsekademien.
Mikael utgår från sitt bolag Scandinavian State of Sustainability AB.

 

 

 

 

 

HÅLLBARHETSTPANEL

Emelie Persson Lindqvist

Head of Sustainable Finance Handelsbanken

Emelie är hållbarhetsexpert och erfaren hållbarhetschef som varit verksam i flera olika branscher, med expertkunskap inom social hållbarhet. Idag är Emelie Head of Sustainable Finance på Handels-banken och dessförinnan hade hon rollen som hållbarhetschef på Sweco mellan 2015-2021. Hon sitter även i styrelsen för stiftelsen för miljöstrategisk forskning Mistra och Bergs School of communication.

 

 

 

 

HÅLLBARHETSPANEL

Mikael Bäckström

Chief People and Sustainability Officer Tobii Dynavox

Mikael är en erfaren HR-ledare som varit verksam i flera brancher och som nu även blivit hållbarhetsansvarig. Idag är Mikael Chief People and Sustinability på Tobii Dynavox, dessförinnan kommer han närmast från Spotify, Digital Route och Klarna. Enligt Mikael hänger personal och hållbarhetsfrågor ihop vid höften om man vill ha en positiv påverkan på hållbarheten utifrån verksamhetsstyrning, social och miljöpåverkan.

 

 

 

HÅLLBARHETSPANEL

Peter Hultman

Account Executive, Meritmind

 
Peter är sedan 2022 kundansvarig på Meritmind med fokus på de nya reglerna för ESG samt stötta CFO och ekonomiavdelningen hos kunder i såväl privat som offentlig sektor. Innan Meritmind kom Peter närmast från rollen som CFO och hållbarhetsdirektör på Handelshögskolan i Stockholm, 2016-2022. Peter har dessförinnan en lång karriär som managementkonsult med inriktning på utveckling och effektivisering inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

 

 

ARRANGÖR

Anna Möller

VD PeopleProvide

Anna Möller grundare av PeopleProvide, ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.
 
PeopleProvide grundades 2014 med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR.

 

Kursplats - Citykonferensen Celciussalen 

Malmskillnadsgatan 46, 111 38 Stockholm, Sverige

Anmälan och betalningsvillkor

Efter att du mottagit bokningsbekräftelse från PeopleProvide är din anmälan bindande. Kursavgift betalas i förskott vid anmälan mot faktura. Fakturan måste vara betald före kursdatum.
PeopleProvide förbehåller sig rätten att ställa in planerade utbildningar och ändra utbildningsdatum. Eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver betalas ej.
Avbokning
Avbokning ska ske skriftligt. Vid avbokning 7 - 0 dagar före kursstart debiteras hela kursavgiften. Vid avbokning 8 – 15 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid förhinder kan du alltid överlåta din plats till annan person i samma företag. Meddela alltid oss om detta. Vid sjukdom är anmälan avbokningsbar mot uppvisande av läkarintyg.

Affärsdriven & Hållbar HR

Vi ger våra kunder kraft att utvecklas lönsamt och hållbart med affärsdriven HR-kompetens. Enkelt och engagerat

  • Interim & Projektkonsult
  • Search & Rekrytering
  • HR Business Support

PeopleProvide

Swedenborgsgatan 10, 118 48 Stockholm