ÄR NÄSTA

TRYCKSAK EN APP?


Fortfarande produceras mängder med pappersprodukter i reklamsyfte och drygt 10% av reklamkakan 2015 bestod av tryckta kataloger, direktreklam eller olika former av tidningar. Vi på Appsales tror kanske inte helt otippat att appar är ett bättre alternativ, både för användaren och miljön. 9 av 10 svenskar har en smartphone. Vi använder dem drygt 3,5 timmar per dag och 90 % av tiden spenderas i appar.

KATALOGER

En katalog-app innehåller normalt en eller flera sökbara databaser med text, bilder och ibland video. Utöver själva katalogen kan man lägga till kontaktinformation, inköpsställen med kartor samt formulär och undersökningar. I en handvändning kan vi snabbt göra om katalogen till en shop.

INFORMATIONSBLAD

En informations-app för informationsblad kan innehålla ett eller flera produktblad som produceras i en sökbar databas med eller utan PDF dokument. Användaren kan enkelt ange favoriter och har snabb tillgång till informationen direkt i mobilen. Väldigt uppskattat är manualer i videoformat som kan integreras i appen från Vimeo eller Youtube.

KUNDTIDNINGAR 

Appar för media växer snabbt och en kundtidning i appformat ger lojala kunder snabb tillgång till nyheter och information. Vi kan koppla nyhetsflöden till olika RSS/Json/XML samt att vårt uppdateringssystem har olika format för manuell hantering för appens unika flöde. En kundtidning kan även innehålla funktioner som kataloger och informationsblad.

APP SOM TJÄNST INNEBÄR PROBLEMFRIA APPAR SOM FUNGERAR.

Appar för iOS (iPhone) och Android med hög kvalitet.

Löpande uppdateringar av koden så att apparna alltid fungerar med senaste operativsystemversionen.

Webbaserat uppdateringsverktyg för enkel uppdatering och underhåll av innehållet i appen.

Supportavtal med löpande support.

Lågt pris, då många delar på det som är dyrt i form av utvecklingskostnader.

 

 

Jag vill bli kontaktad för mer information om hur vi kan använda appar .

Tack för visat intresse, vi hör av oss inom kort.

Appsales Sweden AB

Lovartsgatan 8, 211 74 MALMÖ

08-7301700

info@appsales.se