Dagar

00

Timmar

17

Minuter

59

Insikt och data i en föränderlig värld. 

 

I slutet av november är det dags för årets InsightExpo. Anmäl dig redan nu till eventet för att försäkra dig om en plats. Vi bjuder på frukost och lunch.

Ett seminarium för dig som söker inspiration, insikt och framförallt nya idéer till hur du kan arbeta med data, analys, konsumentinsikt och kommunikation för att boosta din marknadsföring och bli en Marketing Hero.
 

Ute i sista stund?

Ingen fara, skicka in en last minute platsförfrågan direkt till emelie.lothner@insightone.se

27 November, kl. 08 - 13


MeetingRoom

Ahlströmergatan 20
11247, Stockholm


Program

Kaffe & registrering        08.00 - 08.30
Del 1                           08.30 - 09.00
Frukost                           09.00 - 09.30
Del 2                            09.30 - 10.30
Fika                                10.30 - 10.45
Del 3                            10.45 - 12.00
Lunch                             12.00 - 13.00

 


INSIKT OCH DATA I EN FÖRÄNDERLIG VÄRLD


Marknadsföringslandskapet förändras snabbt med nya utmaningar och möjligheter för dig som marknadsförare. Nu när människor har fler valmöjligheter och fler sätt att handla, är deras vanor och deras lojalitet viktigare än någonsin. Köpkraften läggs hos de aktörer som delar ens värderingar och vågar stå för något. Varje interaktion du har med dina kunder är därför ett värdefullt tillfälle att stärka relationen genom att förstå olika drivkrafter och trycka på preferenser.

Vi börjar med registrering och kaffe kl 8. Första talare går på scen kl 8.30 och förmiddagen avslutas sedan med lunch från kl.12.15 framåt. Seminariet är kostnadsfritt och riktat till dig som jobbar med marknadsföring, CRM eller Consumer Insight på ett B2C företag eller byrå. Seminariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter.

 


Moderator

Vår inspirerande moderator Johnny Sundin är vår tydliga guide genom agendan för att skapa sammanhang och insikter kring budskapet och ämnena. Han intervjuar, introducerar och summerar på ett personligt och energifullt sätt så att alla känner sig delaktiga och får ut något bra av dagen.

Johnny Sundin


Lycka, data, mening - Konsumenten 2030

Framtidsspaningar om hur konsumtionen kommer utvecklas framöver. Inte bara för handeln utan även för samhället i stort. Vilken kompetens behöver vi och hur kommer konsumenternas val att påverka vår värld?

Ann-Katrin Tottie, Varumärkeschef ICAs egna varor & Framtidsanalytiker / ICA


Hur kommer Amazon att förändra den svenska retail-marknaden?

Digitalisering och e-handel har snabbt förändrat förutsättningarna för den svenska handeln och på bara några år har tillväxten i handeln flyttats från butiksledet till nätet. En annan förändring digitaliseringen bidrar med är en internationalisering av handeln med en helt ny konkurrens som följd.

Emma Hernell, Vice VD / HUI Research

Is messaging doomed again?

Future & Trends – 5 imperatives to succeed in the age of the mobile consumer
Messaging is more alive than ever – and ready for new challenges​. Andreas Schmidt Jensen (Head of Mobile Intelligence Technology, LINK Mobility Group) will talk about how mobile intelligence and integrated multichannel messaging platforms creates possibilities for richer and more relevant dialogues.  Supported by AI, chat bots, conversational interfaces and cognitive learning technology the future mobile solutions willprovide data-driven decisions at all times​.

Andreas Schmidt Jensen, Head of Mobile Intelligence Technology / LINK Mobility

 

Att jobba med smart data i 360 grader

Data har nu länge varit en självklar fokuspunkt för många företag. InsightOne har under många år utvecklat ett synsätt som omfattar effektivt datautnyttjande i företagens marknads- och analysprocesser. Under denna slot kommer Markus och Johan att beskriva hur det idag är möjligt för en marknadsorganisation att både analysera, identifiera, segmentera och mäta i sina processer. Genom att använda eget och externt data kan vår strävan efter att bli personliga och relevanta göras till verklighet.

Markus Jürss, Sverigechef & Johan Lundin, Utvecklingschef / InsightOne Nordic AB


Advertising is broken – Let's mend it

Att ta segment ut i den programmatiska världen
Dagens annonsering är trasig och måste repareras. Läkemedlet är ökad konsumentinsikt och en förändring i fokus från direkt aktivering och försäljning till varumärkesbyggande.

Peter Calllius, Senior Advisor / KantarSifo


Kommunikation i ilskans tid

Kommunikation är, tillsammans med teknisk utveckling, den största förändringskraften i världen. Tekniken påverkar företagens försäljning, logistik och innovation. Kommunikationen påverkar kundernas beteenden, attityder och värderingar. Förmågan att kommunicera strategiskt och kreativt över flera discipliner är en fullkomligt avgörande kompetens i dagens näringsliv och medielandskap.

David Orlic, Dep. CEO / KOMM


Vi levererar värdefulla insikter om dina kunder och din marknad.

Vi omvandlar din big data till smart data, bestående av värdefulla insikter om dina kunder och din marknad. Vi ser till att du har rätt datafokus så att du på bästa sätt kan hitta och nå ut till din målgrupp samt mäta effekterna av din marknadsföring.

MeetingRoom

Ahlströmergatan 20

11247, Stockholm

InsightOne Nordic AB

Vasagatan 16, 11120 Stockholm

+46 8 505 95 700

info@insightone.se