KOSTNADSFRITT EVENT I GÖTEBORG | 2 FEB | ZITAC & IVANTI 

Är ni redo att ta nästa steg inom Enterprise Service Management? 

Var med oss den 2 februari för att ta del av intressanta talare där bla. Nordens största privata vårdgivare Capio berättar om sin resa mot en mer automatiserad och processbaserad Enterprise Service Management-lösning.  

Läs mer om eventet och agendan här nedan och registrera dig i formuläret till höger. Eventet sänds digitalt den 2 februari kl: 10:00 och det är gratis att delta. 

Registrera dig här!

Tack för din anmälan!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

00

Timmar

20

Minuter

34

Vi vill göra mer idag på kortare tid
Idag behöver vi göra väldigt mycket mer på mindre tid. Kraven att våra system skall vara användavänliga och kraftfulla ökar hela tiden från alla intressegrupper. Möjligheterna i systemen har ändrat radikalt och det vill vi på Zitac visa er.  
 
Att ta nästa steg mot ett modernare Service Management system är en viktig pusselbit för många företag och organisationer som vill utvecklas i takt med digitaliseringen. Anmäl dig till eventet för att ta reda på hur ni kan ta nästa steg.
Agenda 
 
10:00 - 10:20 Fredrik Stolpe - Vilka är Zitac och vad vi gjort inom Enterprise Service Management
10:20 - 10:40 Andrew Brickell - Ivanti och hur de ser på ESM nu och framöver 
10:40 - 11:00 Paus - bensträckare 
11:00 - 12:00 Jack Langgaard från Capio berättar tillsammans med Zitacs ITSM/ESM expert Andre Hellman om deras resa inom ITSM/ESM

Capio 

Nordens största privata vårdgivare 

 

Jack Langgaard - Service Desk Manager på Capio kommer att dela med sig av hur de implementerat ett nytt Service Management System och skalat upp det till flera delar av organisationen på väldigt kort tid. 

"Vi såg möjligheter att vidga vår ITSM utanför vanlig intern IT. Lösningen används idag även av avdelningen VITA. De arbetar under Capio Support och stöttar vårdpersonal som jobbar ute i landet. Vi kollar även på hur det kan användas i inköp, marknad och administration. Detta är ett exempel på Enterprise Service Management som skapar stort värde för Capio."
Jack Langgaard, Capio 

Våra talare 

Fredrik Stolpe

Business Unit Director, IT Management and Automation

Zitac Consulting

Andrew Brickell

Vice President Sales

Ivanti

Jack Langgaard

Service Desk Manager

Capio

André Hellman

IT Service Management Expert

Zitac Consulting

,

SUPPORT      |      PRIVACY POLICY      |      ABOUT US