22 februari 2024 08:00 - 09:00 @

Lemontree Morning Event

Tzatziki - Test Automation Framework

 
Ni kommer på detta Lemontree Morning Event få möjligheten att träffa Johan Klintholm som är en av våra experter inom testautomatisering och ramverk! Han kommer att presentera sina erfarenheter inom området med fokus på hur man får automatiserade end-to-end tester att fungera i långa loppet och hur det kan bidra till ökad effektivitet inom ett eller flera team i din organisation.
 
Tzatziki är ett koncept med stödjande ramverk som är direkt besläktat med Cucumber och innehåller en genomarbetad arkitektur som har itererats fram från erfarenhet av många av Lemontrees kunder inom flera branscher. Genom att nyttja Tzatziki löser man flera utmaningar såsom att:
  • kunna återanvända testautomatisering som redan finns i teamen och nyttja det ännu bättre 
  • införa hantering av säkerhet och kontohantering som är effektiv
  • koncept och strategi för testdatahantering som får din testautomatisering att fungera smidigare (det är inte ovanligt att nästan hälften av en testares tid går åt till att leta eller skapa testdata)
  • arkitektur för hur man bryter ner sin testautomatiseringsdesign till lagom små återanvändbara komponenter
  • end-to-end testautomatisering mellan teamen med en smart förvaltningsstrategi
 
Johan Klintholm är mjukvaruutvecklare, testautomatiseringsutvecklare, verktygsarkitekt och säkerhetsexpert med nära 30 års erfarenhet inom branschen och brinner för att hitta och bygga effektiva lösningar. Han brukar också föreläsa inom testautomatisering på olika branschevents.

 
 
 
Det finns även möjlighet att delta online.

Registrera dig till Eventet!

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

When & where


Sveavägen 52, Stockholm
2024-02-22 08:00 - 09:00 (Frukost från 07:45 )

Speaker

 
Johan Klintholm
Mjukvaruutvecklare,testautomatiseringsutvecklare, verktygsarkitekt och säkerhetsexpert
Dagar

06

Timmar

20

Minuter

07

Automatisering för bättre digitala tjänster

 
Lemontree automatiserar processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder att nå resultat genom att förenkla det som är svårt och ta bort det som tar tid. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners. Lemontrees kunder finns främst bland teleoperatörer, bank och finans samt försäkring i Sverige och Norge.

Lemontree

Sveavägen 52, 111 34 Stockholm