7 september 2023 08:00 - 09:00 @

Lemontree Morning: Semantisk Data

 
I detta seminarium kommer ni att få träffa vår konsult Magnus som kommer dela med sig av sin expertis inom Semantisk datastruktur och hur data blir information.
 
Alla stora och medelstora företag som antingen har sitt data separerat i silos, eller som har behov av att knyta ihop data från olika databaser kan ha stor nytta av tekniken. Ofta är det för dyrt att bygga om befintliga databaser, och då finns möjligheten med semantisk teknik att göra en graf av utvalt data i ett separat lager och på det viset öka värdet på det data som redan finns.
Ni kommer i detta event få lära er om Semantisk teknik, och få tips på hur man kan komma igång med arbetet för att modellera data mer dynamiskt och bättre anpassat till de snabba förändringar som sker i dagens IT-miljöer.
 
Så kom och ta del av vårt seminarium, det kommer att bli en lärorik och intressant upplevelse!
 
Eventet kommer att hållas i våra lokaler på Sveavägen 52, där vi bjuder på frukost. Det kommer även att vara möjligt att delta online (mer info och länk skickas ut via bekräftelse).

Registrera dig till Eventet!


Tack så mycket

Vi återkommer med bekräftelse inom kort

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Om oss
 
Sedan 1999 har Lemontree automatiserat processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners.
Lemontrees kunder finns främst bland tjänstebolag som teleoperatörer, bank-, finans och produktutvecklings- samt försäkringsbolag i Sverige och Norge. Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden.

Lemontree

Sveavägen 52, 111 34 Stockholm