30 maj 2023 08:00 - 09:00 @

Lemontree Morning 

Öka er digitala innovation med Real Time-datatjänster

 
I detta Seminarium får ni möjligheten att träffa Moshé som kommer på besök från vår partner Gigaspaces! Han kommer dela med sig av sina erfarenheter av att stötta några av världens största banker med lösningar för extremt hög transaktionshastighet, linjär skalbarhet för hög prestanda och tillgänglighet.
 
Han kommer att berätta med om den nya teknologin digital integration hub som kan revolutionera er digital innovation genom att lösa prestandaproblem,  skalbarhet och förenkla processer vid framtagning av nya tjänster och applikation, samt hur ni kan förenkla era processer för att leverera företagsdata.
 
Vi kommer även att berätta om verkliga exempel från organisationer som redan har implementerat Smart DIH och därigenom kan förblivi konkurrenskraftiga, utöka sin kundbas, leverera en friktionsfri användarupplevelse och lansera nya digitala tjänster i snabb takt - utan att behöva "byta ut" sina befintliga äldre system.
Titta på denna video för att lära dig mer om vad denna produkt har inneburit för kunder som Avanza:
 
 
Klicka  här  för att lära dig mer om vad denna produkt har inneburet för kunder som Avanza.
 
Eventet kommer att hållas i våra lokaler på Sveavägen 52, där vi bjuder på frukost. 
 
(Det finns även möjlighet att delta online)
 
 

Registrering till eventet!

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

05

Timmar

21

Minuter

57

Tid & Plats2023-05-30 08:00 - 09:00

 

Sveavägen 52, Stockholm

Om oss

Sedan 1999 har Lemontree automatiserat processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners.
Lemontrees kunder finns främst bland tjänstebolag som teleoperatörer, bank-, finans och produktutvecklings- samt försäkringsbolag i Sverige och Norge. Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden.

Lemontree

Sveavägen 52, 111 34 Stockholm