23 november 2023 08:00 - 09:00 @

Lemontree Morning

Så automatiserar du 70 % av dina penetrationstester med hjälp av Mobile + Fortify

Varmt välkommen till ännu ett inspirerande Lemontree Morning Event! Denna gång kommer vi visa hur ni kan automatisera penetrationstestning inom Mobile First-konceptet.
 
I den digitala tidsåldern är mobile first-tänkesättet avgörande. Därför är det av yttersta vikt att säkerställa att våra mobilappar och backend-system är fullständigt skyddade mot hot och sårbarheter. Vi på Lemontree är stolta över att erbjuda en unik lösning som kombinerar hastighet och kvalitet inom penetrationstestning tillsammans med Fortify.
 
Vår automatiserade testprocess möjliggör att vi kan utföra upp till 70 % av testningen med hög precision och snabbhet, vilket i sin tur frigör era experter att fokusera på de återstående 30 %. Detta innebär att vi kan erbjuda både effektivitet och djupgående expertgranskning.
 
På vårt event kommer ni att få en inblick i hur Fortifys automatiseringsteknik fungerar och hur den kan anpassas till era specifika behov inom mobil säkerhetstestning. Detta görs tillsammans med Jonathan Jogenfors på Opentext.
Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans skapa en säkrare digital framtid!

Registrera dig till eventet!


Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

When & where2023-11-23 08:00 - 09:00
Svevaägen 52, 111 34 Stockholm

Dagar

15

Timmar

23

Minuter

30

Om oss
 
Sedan 1999 har Lemontree automatiserat processer som gör att våra kunder både kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Lemontrees framgång är starkt förknippad med vår kompetens och förmåga att skapa färdiga lösningar baserade på ledande produkter från våra partners.
Lemontrees kunder finns främst bland tjänstebolag som teleoperatörer, bank-, finans och produktutvecklings- samt försäkringsbolag i Sverige och Norge. Vårt varumärke är viljan och förmågan att anstränga oss utöver det vanliga. Vår blandning av strategi, teknik och engagemang är skillnaden som gör skillnaden.

Lemontree

Sveavägen 52, 111 34 Stockholm