5 december 2023 10:00 - 10:45 @ ZOOM

Webinar: Vårt första klimatprojekt i Sverige 

Efterfrågan på lokala klimatprojekt har ökat markant och för första gången har vi hittat ett högkvalitativt projekt som uppfyller våra kriterier. I samarbete med den svenska projektutvecklaren FightCOtwo är vi stolta att bjuda in er till ett webinarium om projektet Boreal Mix som jobbar för ökad kolinlagring och biologisk mångfald i svenska skogar.  

Vi står inför två stora kriser: klimatförändringar och en snabb förlust av biologisk mångfald. Genom "Boreal Mix"-projektet kan ni bidra till bevarandet av skogar med höga naturvärden och stödja biologisk mångfald. FightCOtwo erbjuder skogsägare ekonomiskt stöd för att bevara dessa värdefulla skogar, vilket i sin tur bevarar kollagret och ökar artrikedomen. Detta leder till ett starkare och mer motståndskraftigt ekosystem som kan möta utmaningar som extrema väderhändelser och ge en trygg miljö för många arter. 

Under webinariet kommer Fredrik Möller från FightCOtwo tillsammans med vår analyschef Joel Nord berätta mer om projektet, hur det genererar klimatnytta och bidrar till att öka den biologiska mångfalden. Ni kommer också kunna ställa frågor. 

Detta projekt representerar vårt första steg inom klimatprojekt på hemmaplan och det är ett stort framsteg för oss. Det är en möjlighet för er att stödja och engagera er i något som gör verklig skillnad för den svenska miljön. 

Detta är ett tillfälle ni verkligen inte vill missa. Varmt välkomna! 

Anmäl dig här:


Tack för din anmälan! 

Inom kort kommer du att få ett bekräftelsemejl. Om det inte dyker upp kan det ha fastnat i din skräppost. Ligger det inte där heller? Kontakta oss på info@atmoz.io

Vi kommer skicka ut länken till utbildningen dagen innan. 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

17

Timmar

20

Minuter

43

Joel Nord

Chief Climate Analyst

Atmoz Consulting

Fredrik Möller

Co-Founder

FightCOtwo

Atmoz Consulting AB

Vasagatan 28, 111 20 Stockholm