25 april 2023 09:00 - 15:00 @ ZOOM

Klimatberäkna enligt GHG-protokollet

Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av att lära dig hur klimatberäkningar enligt Greenhouse Gas Protocol fungerar. Att beräkna klimatpåverkan är första steget i en verksamhets klimatarbete och GHG-protokollet är den mest använda standarden. Denna kurs introducerar dig till verktygen för att kunna initiera, sätta ramar, ta fram mål och skapa en handlingsplan för er verksamhets klimatarbete. Fokus kommer ligga på scope 1 & 2, men även scope 3 kommer introduceras. Oavsett om det är du som räknar på verksamhetens klimatpåverkan eller om er verksamhet har konsultstöd kan det vara bra att ha insikt i hur en klimatberäkning enligt GHG-protokollet går till. 

PRIS: 6 900 kr exkl. moms
*Anmälan är bindande och fakturering sker efter genomfört evenemang. Det är möjligt att avboka fram till 14 dagar innan kursdag. Efter det är det möjligt att överlåta sin plats till en kollega eller byta till en plats vid ett annat kurs tillfälle.

Anmäl dig här:Tack för din anmälan! 

Inom kort kommer du att få ett bekräftelsemejl. Om det inte dyker upp kan det ha fastnat i din skräppost. Ligger det inte där heller? Kontakta oss på info@atmoz.io

Vi kommer skicka ut länken till utbildningen dagen innan. 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

75

Timmar

23

Minuter

19

Joel Nord

Chief Climate Analyst

Atmoz Consulting

Annelie Erlingstam

Climate Impact Analyst

Atmoz Consulting

Atmoz Consulting AB

Vasagatan 28, 111 20 Stockholm