4 oktober 2022 09:00 - 15:00 @ ONLINE

Klimatberäkna enligt GHG-protokollet

Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad eller har behov av att lära dig hur klimatberäkningar enligt GHG-protokollet fungerar. Att beräkna klimatpåverkan är första steget i en verksamhets klimatarbete och är en förutsättning för framgång och effektivitet. GHG-protokollet är den mest använda standarden för klimatberäkningar och lämpar sig väl för de som hållbarhetsrapporterar enligt GRI. Denna kurs introducerar dig till verktygen för att kunna initiera, sätta ramar, ta fram mål, och skapa en handlingsplan för er verksamhets klimatarbete. Oavsett om det är du som räknar på verksamhetens klimatpåverkan eller om ni har konsultstöd så kan det vara bra att ha insikt i hur en klimatberäkning enligt GHG-protokollet går till.

 

PRIS: 5900 kr exkl. moms

*Anmälan är bindande och fakturering sker efter genomfört evenemang. Det är möjligt att avboka fram till 14 dagar innan kursdag. Efter det är det möjligt att överlåta sin plats till en kollega eller byta till en plats vid ett annat kurstillfälle.Tack för din anmälan! 

Du kommer inom kort att få ett bekräftelsemejl. Om du inte har fått det kan det ha fastnat i din skräppost, annars kan du mejla oss på info@tricorona.se

Vi kommer att skicka ut ett mejl med länk till eventet några dagar innan. 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

46

Timmar

20

Minuter

59

KURSLEDARE

Joel Nord

Chief Climate Analyst

Tricoron Climate Partner

Annelie Erlingstam

Climate Impact Analyst

Tricorona Climate Partner

Tricorona Climate Partner AB

Vasagatan 28, 111 20 Stockholm