2 8   M A J   2 0 2 4
 

Vårmingel i Luleå

 
 
Välkommen på vårmingel hos oss på Arctic Group i Luleå!

Tillsammans med våra partners hoppas vi ge er nya insikter och kunskaper. Vi kommer dela med oss av senaste nytt inom områdena cybersäkerhet, digitala sårbarheter och hot samt hur organisationer med enkla verktyg kan maximera och skräddarsy en DevOps miljö och implementera viktiga företagsprocesser med Atlassian.
 
Du kommer att få lyssna på inspirerande talare, träffa våra experter och nätverka med övriga branschkollegor på plats. 
 
Eftermiddagen avslutas med mingel, hoppas vi ses där!
 
När: Tisdag 28 maj kl. 14.30-19.00
Var: Vårt kontor på Västra Varvsgatan 31, vån 6 i Luleå
Hur: Anmäl dig idag för en chans att nätverka med oss!
OBS! Begränsat antal platser.


Tack för att du anmält dig

När vi bekräftat din anmälan skickas en inbjudan via mail

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

04

Timmar

03

Minuter

57

Agenda

 
Luleå tisdag 28 maj kl 14.30-19.00
 
Det kommer att bli en inspirerande eftermiddag med korta sessioner och värdefulla tips för att hålla din verksamhet skyddad mot hoten där ute. En unik chans att lära dig mer om hur du kan skydda dig i dagens digitala värld.
 
Du kommer också att få möjlighet att nätverka med branschkollegor, dela erfarenheter och knyta värdefulla kontakter. Vi ser fram emot en inspirerande och givande eftermiddag tillsammans!
 
14.30 Dörrarna öppnas
15.00 Välkommen till Arctic Group
15.15 DevOps med Atlassian
15.40 Hur kan attackytan minskas med One Identity
16.00 Paus med fika
16.20 Enkel efterlevnad av NIS2 med Arctic Group
16.40 Topp 3 senaste trender inom cybersäkerhet med vår expert Anders Ihs
17.00 Mingel & nätverkande

Maximera och skräddarsy er utveckling med hjälp av Atlassian, en ledande leverantör av programvara för samarbete och produktivitet. 

Andreas Forsberg visar hur Atlassian kan möjliggöra full koll och kontroll över er projekthantering och utvecklingsprocess genom en rad kraftfulla verktyg och lösningar.
Genom att använda Atlassians flexibla och mångsidiga ekosystem kan ni skapa en skräddarsydd lösning som passar just era behov och krav. Oavsett om ni arbetar med mjukvaruutveckling, projektledning eller supporttjänster, så kan ni dra nytta av Atlassians verktyg för att effektivisera era processer och optimera er produktivitet.

Hur kan attackytan minskas, så att de som försöker komma åt vår information får färre möjligheter? 

Världen har, som vi alla vet, förändrats de senaste åren. Per Östlund från One Identity guidar oss i denna session om hur allt från globala pandemier till det ekonomiska- och politiska klimatet har förändrat vår värld. Med dessa förändringar har också sidoeffekter uppkommit bland annat i form av ökade cyberattacker. One Identity har genom sin Unified Identity Platform skapat möjligheter för sina produkter att samverka inom identitetssäkerhetsramverket. Detta gör de för att ytterligare stänga till de glapp som annars skulle kunna uppstå. Ju mer man vet och ju mer information man har, desto bättre underlag har man för att fatta beslut.  

Enkel efterlevnad med NIS2

Rickard Åkerstrand från Arctic Group guidar er genom lagkraven och vad som måste åtgärdas innan 17 oktober 2024 för att följa regelverken för NIS2 samt visa hur vi kan hjälpa er få anpassade lösningar och optimera era interna processer och systemstöd för att få in compliance i er verksamhet. Det är viktigt att vara medveten om de lagkrav som gäller för att skydda er verksamhet och era kunders personuppgifter.
Genom att samarbeta med Arctic Group kan ni få stöd i vad som behövs för att säkerställa att ni följer regelverken och är redo för eventuella kontroller och revisioner. Ta steget och se till att ni är på rätt kurs inför framtiden.

Arctic Group AB

Västra Varvsgatan 31, 6 vån, 972 36 Luleå

+46 920 29 59 00

info@arcticgroup.se

**Integritetspolicy för Arctic Group AB | Arctic Group