2 9   M A J   2 0 2 4
 

Vårmingel i Stockholm

 
 
Våren är här och vi välkomnar dig till vårmingel och trendspaning på vårt kontor i Stockholm!

Tillsammans med våra talare och partners hoppas vi ge er nya insikter och kunskaper. Vi kommer dela med oss av senaste nytt inom områdena cybersäkerhet, digitala sårbarheter och hot samt ge strategiska insikter i hur NIS2 kan implementeras effektivt i organisationer. 
 
Du kommer bland annat att få lyssna på inspirerande talare, träffa våra experter och nätverka med övriga branschkollegor på plats. 
 
Eftermiddagen avslutas med mingel, hoppas vi ses där!
 
 
När: Onsdag 29 maj kl. 14.30-19.00
Var: Convendum på Vasagatan 16, våning 4 i Stockholm
Hur: Anmäl dig idag för en chans att nätverka med oss!
OBS! Begränsat antal platser.


Tack för att du anmält dig

När vi bekräftat din anmälan skickas en inbjudan via mail

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

27

Timmar

01

Minuter

31

Agenda

 
Stockholm onsdag 29 maj kl 14:30-19.00
 
Det kommer att bli en inspirerande eftermiddag med korta sessioner och värdefulla tips för att hålla din verksamhet skyddad mot hoten där ute. En unik chans att lära dig mer om hur du kan skydda dig i dagens digitala värld.
 
Du kommer också att få möjlighet att nätverka med branschkollegor, dela erfarenheter och knyta värdefulla kontakter. Vi ser fram emot en inspirerande och givande eftermiddag tillsammans!
 
14.30 Dörrarna öppnas 
15.00 Välkommen till Arctic Group
15.15 Jan Olsson leder oss in i Cyberkriminalitet – kan man ens skydda sig?
16.00 Paus med kaffe och fika
16.30 Förstärkning av identiteten Säkerhet: Insikter och strategier för NIS2-efterlevnad med Amos från RSA (eng)
16.50 CyberArk pratar om att hotbilden fortsätter att växa - men vad är effekten? (eng)
17.10 Topp 3 senaste trenderna inom cybersäkerhet med vår expert Anders Ihs
17.30 Mingel & nätverkande 

Cyberkriminalitet – kan man ens skydda sig?

Jan Olsson, Kriminalkommisarie på Polisen leder oss in i de alltmer avancerade cyberattacker som publiceras för varje dag. Snart sagt alla företag och organisationer har haft attacker från cyberkriminella och många vet inte ens om det. I en värld som uppmålas mer och mer som ett pågående Armageddon undrar man om det ens finns möjligheter att skydda sig och sin verksamhet. Svaret är att det är enkelt att minska riskerna för ett angrepp rejält och skademinimera vid fullbordad attack avsevärt.
Vad konsekvenserna är av cyberbrottsligheten, vilka som ligger bakom, vad polisen och andra aktörer gör och vad som närmar sig med stormsteg gällande nya Modus Operandi. 

Förstärkning av identiteten säkerhet:
Insikter och strategier för NIS2 efterlevnad

Med implementeringen av NIS2 i horisonten kommer Amos Green från RSA att avkoda dess betydande effekter på identitetssäkerhet och erbjuda deltagarna en djupdykning av vad förändringarna innebär och hur de direkt kommer att påverka din affärsverksamhet. Denna session kommer att ge dig strategiska insikter i det expanderande hotlandskapet för identiteter och förse dig med effektiva strategier för att hantera dessa nya utmaningar på ett avgörande sätt. Hur du kan säkerställa din verksamhet inför NIS2-implementeringen och följa de nödvändiga riktlinjerna för att säkerställa en smidig och framgångsrik övergång till det nya regelverket.

Hotbilden fortsätter att växa, vad är effekten?

Dennis van Beers från CyberArk presenterar vikten av identitetshantering i dagens digitala landskap. Allt handlar om identitet idag och kommer att göra det ännu mer imorgon. Cyberark delar med sig av insikter, lärdomar och sin vision om framtiden, naturligtvis med en touch av priviligierad åtkomst. Hur organisationer prioriterar att skydda sina privilegierade konton för att skydda känslig information och förhindra potentiella cyberhot. Privilegierade konton är vanligaste vägen till en organisations mest värdefulla tillgångar. Få kontroll på privilegierade konton med hög behörighet genom att isolera och övervaka sessioner och riskabla aktiviteter i olika IT-miljöer.

Arctic Group AB
Västra Varvsgatan 31, 6 vån, 972 36 Luleå

+46 920 29 59 00
info@arcticgroup.se

**Integritetspolicy för Arctic Group AB