Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om vilken hjälp du kan få i ditt företagande. Vi vet att det kan vara ensamt att sitta och lösa alla utmaningar hemma på kammaren. 
 
Därför finns vi. Vi kan vara ditt bollplank. Och vi kan ge dig riktigt bra utbildningar inom en rad olika områden som är viktiga för dig som driver företag. Oavsett bransch. Som du säkert redan läst så är det till ett riktigt bra pris också.  
 
Det finns ett par hakar. Det gäller bara dig som har 0-49 anställda. Och antalet platser är begränsade. 
 
Fyll i formuläret nedan så får du mer information till din e-post. Därefter bestämmer du dig hur du vill gå vidare. 

Välkommen!

Sara Hellberg 
Verksamhetsansvarig
Affärskompetens Sverige
 
Ps. Skriv in dina kontaktuppgifter så får du mer information om hur du kan få coachning, kurser och workshops. Mailet kommer inom en timme. 

Roligt att du vill veta mer.

Information kommer till din inbox inom en timme.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Vad var anledningen till att du startade företaget?
 
Som småföretagare har du många hattar. Du ska vara säljare, marknadsförare, beslutsfattare, ekonom, tekniker och kundansvarig. Och sedan ska du ju vara utförare också. Leverera för att hjälpa dina kunder. 
 
Om du är som många företagare vi möter så var det anledningen till att du startade företaget - det du hjälper dina kunder med.
 
Resten fick du på köpet. 
Sitt inte ensam med dina problem
 
Förändringarna går allt snabbare och vi vet att du har mycket att göra. Därför har vi skapat korta, digitala utbildningar som handlar om precis det du behöver som företagare. 
 
Och för att du inte ska behöva lösa alla utmaningar själv så får du även träffa en företagscoach som hjälper dig framåt. Tänk på ditt största problem just nu. Hur skulle det kännas att få bolla det med någon? 

Skriv i dina kontaktuppgifter så får du ett mail med mer information. Därefter bestämmer du hur du vill gå vidare. 

Affärskompetens Sverige

Tierpsrondellen 10, 815 35 Tierp

010-641 01 10

info@affarskompetens.se