Sverige rankas som det sjätte mest utsatta landet för cyberattacker, enligt senaste data från Radar. Det framkommer också att nästan hälften, exakt 48%, av svenska företagsledare ser cyberhot som en av de största framtida riskerna för deras verksamhet.

Med tanke på denna oroande utveckling tar EU krafttag med NIS2-direktivet som träder i kraft i oktober 2024. NIS2 syftar till att kraftigt förbättra företags cybersäkerhet inom EU. Tillsammans med Advokatfirman Lindahl och Microsoft gick vi igenom den nya cybersäkerhetslagen under vårt senaste webinar. 

Och vi hoppas du tyckte det var lika intressant som vi och att du fick en del nya insikter och tips som du kunde ta med dig.

Men i samband med förändringar och nyheter kan även funderingar dyka upp. Om du har några funderingar angående vad implementeringen av NIS2 faktiskt innebär för dig och ditt företag och hur du blir NIS2 Compliant boka då in ett möte med oss på K3 Nordic, så hjälper vi dig vidare!

 

Boka in ett skräddarsytt möte utifrån dig och ditt företag med oss genom att fylla i formuläret.

Boka möte


Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Om oss
 
K3 Nordic är en IT-partner med över 30 års erfarenhet av goda kundrelationer. Ett samarbete med oss kännetecknas av proaktivitet, engagemang och långa, nära relationer. Vi kan både ta helhetsansvar för er IT, samt agera som en specialiserad partner i nätverket av leverantörer för företagets IT. Genom vårt breda nätverk av samarbetspartners och konsulter kan vi lösa de flesta utmaningar en organisation ställs inför inom IT. På det sättet levererar vi vår devis – En Enklare Vardag, helt enkelt.

K3 Nordic AB

Slottsgatan 8A, 703 61 Örebro

019-36 80 200

info@k3nordic.com