Onsdag 16 november 2022, kl. 08.00-09.30 @ Göteborg

 

Varmt välkommen till Prickas 
 

Frukostseminarium 

 

Anmäl dig här

Fyll i formuläret för att anmäla dig till frukostseminariet


 

 

 

Din anmälan till frukostseminariet har skickats in

 

Nu skickas en bokningsbekräftelse till mailen som du fyllt i formuläret. Dagen innan seminariet skickas även en påminnelse ut. 

 

Varmt Välkommen!

 

 

 

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

FRUKOSTSEMINARIUM

Onsdag 16 November

 

Pricka kommer till Göteborg onsdagen den 16e november och vill bjuda in dig till ett frukostseminarium. Under seminariet kommer vi att gå igenom och visa hur Prickas program kan underlätta månadsbokslutsprocessen för just er samt bjuda på en trevlig frukost. Seminariet och frukosten är helt kostnadsfritt och kommer äga rum på Gothia Towers i Göteborg mellan klockan 08.00-09.30 med start av seminariet 08.30. Platserna på seminariet är begränsade så se till att anmäla dig redan idag för att inte missa din plats. Anmälan sker via formuläret ovan. Glöm inte att fylla i den sista rutan i formuläret om du har några allergier eller specialkost. 

 

MER OM PRICKA 

 

Pricka hjälper svenska företag att förenkla bokslutsprocessen med personlig service och effektiva verktyg till ett attraktivt pris. Som namnet Pricka antyder är vårt mål att varje dag se till att vi kan leverera en användarvänlig programvara för kontoavstämning. Vi brinner för att göra enkla program för att bokslutsprocessen hos våra kunder ska vara så effektiv som möjligt. Vi vill överträffa förväntningarna genom att finnas tillgängliga och närvarande för våra kunder. Vi tillhandahåller våra system såväl som SaaS (Software as a Service) som ”on-prem” vilket innebär att kundens egen IT-avdelning ansvarar för driften.

Med mer än 50 års sammanlagd erfarenhet från denna något smala nisch gör oss till en aktör att lita på. Vi satsar långsiktigt och med varje ny kund inleder vi ett affärsförhållande som vi hoppas ska leva länge. Personlig service är något vi brinner för!

NÄR

Onsdag 16 november

kl. 08.00-09.30

VAR

Göteborg

Gothia Towers

HUR

Frukostseminarium

Digitalisera ditt månadsbokslut

 

Nedräkning till Prickas frukostseminarium:

Dagar

29

Timmar

22

Minuter

48

Mässans gata 24, 412 51 Göteborg, Sverige
 
Om oss 
 
Digitalisera månadsboksluten med Prickas smarta och enkla program 

 

Pricka AB

Warfvinges väg 33

112 51 Stockholm 

 

 
Kontakt
 
08-52230840
info@pricka.se