Digitalisera det som ni inte kommer åt

Elios 3

DEN ULTIMATA DRÖNAREN FÖR INSPEKTION I SLUTNA UTRYMMEN, KARTERING OCH MÄTNING. Förvandla tillgångsdata snabbt till digitala insikter, med Elios 3 - den första drönaren för kartläggning och inspektion inomhus, som erbjuder en oöverträffad kombination av intelligens, mångsidighet och stabilitet.

 

Intresserade av Elios 3?

Anmäl ert intresse här till höger

Vare sig det rör sig om att ni bara vill ha mer information, en skarpt offertförfrågan eller om ni skulle vilja göra en Proof Of Concept hos er i verksamheten så kan ni anmäla ert intresse här.

Jag är intresserad av att bli kontaktad gällande Elios 3


Tack för ert intresse, vi hör av oss inom kort!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Mycket mer än en flygande kamera, Elios 3 är ett kraftfullt verktyg för datainsamling.

Med hjälp av kraften i datorseende och LiDAR-kartläggning är Elios 3 en mångsidig drönare inomhus som öppnar dörrar till en värld där systematiska inspektioner inte kräver månaders träning, rapportering görs intuitivt på en 3D-modell av din tillgång och situationsmedvetenhet är inbyggd i pilotappen.

Gör dig redo för en ny era av inspektion av slutna utrymmen och kartläggning

Drönarbaserad inspektion är inte längre en framtidens teknik – det är en nödvändighet för dagens digitala snabba värld. Med den fjärde industriella revolutionen i rörelsevill företag leverera digitala transformationer av sina industriella processer som gör verksamheten säkrare och effektivare. Elios 3 hjälper industrier att enkelt uppnå dessa mål genom att ge dem de bästa fjärravbildnings- och karteringsfunktionerna.

Drivs av FlyAware™

FlyAware™ är den unika kombinationen av datorseende, LiDAR-teknik och en kraftfull NVidia-grafikmotor. Den agerar som en centimeter-exakt inomhus-GPS och bygger 3D-kartor i realtid som gör det möjligt för drönaren att känna av sin omgivning omedelbart. Idag möjliggör Flyaware™ banbrytande stabilitet och mycket exakt lokaliseringsmedvetenhet. Imorgon är det löftet om komplexa inspektioner av slutna utrymmen som utförs i full autonomi.

Premiärvisas på Euromine Expo

14-16 juni i Skellefteå går mässan Euromine Expo av stapeln. I vår monter kommer ni att kunna se Elios 3, samt kommer vi att ha en livedemonstration och presentation på scenen i Copper hall onsdagen den 15 juni kl 16:00. Det vill ni inte missa!

Svenska Elektrod AB

Kemistvägen 26, 18379 Täby

087340075

info@svenskaelektrod.se