"Apteekkien erityishaasteet"-ratkaisukuvaus

 

Lataa oheinen asiakasratkaisukuvaus tutustuaksesi apteekkien erityishaasteisiin liittyen vahvaan sähköiseen tunnistamisen sekä niihin mahdollisuuksiin jotka helppo, luotettava ratkaisu tarjoaa

 

Apteekkialalla henkilötietojen ja asiakkaan oikea ja luotettava tunnistaminen on elintärkeää. Apteekkien on varmistettava, että heillä on oikeat tiedot asiakkaistaan, jotta he voivat toimittaa oikeat lääkkeet oikeille henkilöille sekä vastata erilaisiin kyselyihin varmistaakseen laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen.

Oheisessa Apteekkien erityishaasteet-ratkaisukuvauksessa kerromme miten monet muut terveydenhoidon ja farmakologian ammattilaiset ovat ratkaisseet haasteensa asiakkaiden tunnistamiseen liittyen tietoturvavaatimukset huomioiden.

Olethan yhteydessä, jos haluat tietää tarkemmin miten voimme auttaa. Voit myös varata lyhyen (15min) alustavan kartoitustapaamisen vaikka suoraan tästä kalenterivarauspalvelusta!

Täytä oheinen lomake niin voit ladata itsellesi koko asiakirjan

Apteekkien erityishaasteet-ratkaisukuvaus on Adobe Acrobat-asiakirja, jonka avaamiseksi tarvitset yhteensopivan ohjelmiston.

Kiitos! Oheisesta painikkeesta voit ladata tiedoston omalle tietokoneellesi

Lataa ratkaisukuvaus

Kerromme mielellämme lisää, siitä miten olemme voineet auttaa muita apteekkialan toimijoita

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Identisure/IDkollen i Sverige AB Suomen sivuliike

Kungsgatan 8, 11 43 Stockholm, Ruotsi

+358 40 7483559
info@identisure.com