28 september 2022 15:00 - 17:00 @ Stjärntorget 4, 169 79 Solna, Sverige

Signatory Event 28 sep 2022 

Anmäl dig


Tack för din anmälan

Vi ser framemot att ses på Signatory Event den 28 sep.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

06

Timmar

05

Minuter

15

 

VAR & NÄR

SEB:s huvudkontor
Stjärntorget 4, 169 79 Solna, Sverige
2022-09-28 15:00 - 17:00

Stjärntorget 4, 169 79 Solna, Sverige

Program

14:15: Registrering och mingelfika hos SEB.
15:00-17:00: Livesändning
17:00-18:00: Eftermingel med småtilltugg


OSA. 26 sep till det digiala livsändningen. Anmälan till den fysiska delen är stängd.

Alireza Ahmad

Aktivitetsledare Right To Play Sverige

Alireza är 21 år och aktiv deltagare hos organisationen Right To Play, som arbetar för- och tillsammans med utrikesfödda och nyanlända unga i åldern 16-24 år. Alireza kom till Sverige 2014 som ensamkommande flyktingbarn och som representant för Right To Play kommer Alireza prata om mångfald och inkludering ur ett hållbart perspektiv, utifrån sina egna- och Right To Plays erfarenheter. Alireza kommer leda oss in på den viktiga frågan om hur vi kan bygga broar tillsammans med nyanlända ungdomar?

Cedwin Sandanam

Konstnärlig ledare & dirigent för Tensta Gospel. Business Development Manager Selam 

Cedwin är sedan år 2005 konstnärlig ledare, dirigent och samordnare för Sveriges mest kända gospelkör - Tensta Gospel Choir. Kören har uppträtt på scener som Kungliga Operan, ”Allsång på Skansen” och höjt sina stämmor för både Kungen och Påven. Storslagna artister såsom Sabina Ddumba och Lykke Li, har haft sin hemvist i Tensta Gospel Choir. Cedwin arbetar dessutom på kulturorganisationen Selam som i 25 år har har breddat och utvecklat svenskt kulturliv med musik från Afrika, Latinamerika och Västindien och tagit svensk musik ut i världen. I år var Cedwin även en av årets mest hyllade Sommarpratare på P1. Cedwin ser sig själv som brobyggare mellan svenska och utländska medborgare, den kreativa världen och näringslivet, kulturutövare och publiken. Dessa perspektiv har han med sig till Signatory Event 2022.

Geraldine Dufort

Head of Diversity and inclusion office in the EU Commission’s HR department.

Redan 1999 startade Geraldine sitt arbete för Europakommissionen, då hos The Human Resources Department i Bryssel. Hon har sedan dess även varit stationerad vid två EU-delegationer - DR Kongo och Washington, USA, samt vid det spanska utrikesministeriet i Madrid. Tillsammans med Geraldine kommer vi lyfta frågan och föra diskussionen om hur vi kan bygga broar tillsammans med EU kommissionen.

Johan Torgeby

Koncernchef och vd SEB.

Verkställande direktör och koncernchef för Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), en ledande nordeuropeisk finansiell koncern. Johan leder ett team om ca 16 000 medarbetare, vilka i sin tur arbetar för mer än 3 000 stora företag och institutionella kunder, 400 000 små och medelstora företag samt fyra miljoner privatkunder. Johan har 25 års erfarenhet inom bank och finans, en examen i nationalekonomi från Lunds Universitet och har tidigare arbetat på Morgan Stanley i London. Lyssna in när Johan Torgeby samtalar om hur SEB kan hjälpa till att bygga broar på Signatory event 2022.

Shori Zand

Entreprenör och investerare, styrelseordförande för Avesina InvestmeGroup samt grundare av Zand Foundation.

Entreprenören och investeraren Shori Zand är en av landets mest rosade näringslivsprofiler. Genom sin banbrytande ledarstil har hon tagit rollen som inspiratör och en ledande person i arbetet för mångfald och inkludering. Shori sitter i flertalet styrelser och har vunnit många priser för sitt entreprenörskap. Shori byggde upp vårdkoncernen Avesina från grunden och idag är hon styrelseordförande i sitt investmentbolag Avesina Investment Group. Hon även grundare av stiftelsen Zand Foundation som arbetar med att främja mångfald i näringslivet. Hon är dessutom bokaktuell med “Den udda fågeln. I boken får läsaren följa hennes resa i näringslivets epicenter och ta del av hennes kamp för sina visioner om innovativt entreprenörskap. Boken handlar om en värld där hon, som en av få kvinnliga investerare, har utmanat en mansdominerad bransch och byggt upp en egen plattform att stå på. Hur kan vi bygga broar med personer oavsett bakgrund?

Åsa Edlund Jönsson

Sportchef för SVT.

Åsa har tillsammans med sin sportredaktion satt damidrotten i rampljuset och såväl synliggjort som upphöjt kvinnliga idrottare för tv-publiken. Åsa utmärker sig genom sitt enastående mod i att hela tiden bryta ny mark genom en inkluderande sportbevakningen i världsklass. Detta har bland annat resulterat i att Åsa och hennes sportredaktion har mottagit ett flertal priser både nationellt och internationellt för deras arbete. Åsa var Sveriges första kvinnliga hockeykommentator. Hon har varit programledare och reporter under många år på bland annat Canal+ och Sveriges Television, och har även projektlett såväl OS och SVTs valsatsningar. Utöver det har hon även varit onlinechef och utvecklingschef för TV- och digitala medier på SVT. Tillsammans med Åsa diskuterar vi vilken roll idrotten kan spela för att bygga broar.

Åsa Llinares Norlin

Ordförande för Parasport Sverige (specialolympics.se).

Åsas mission är att ge människor med funktionsvariationer samma förutsättningar till ett fysiskt aktivt liv som alla andra. Åsa är före detta Paralympier i segling och deltog i Atlanta 1996, och utöver dessa meriter har hon en magister i psykosocialt arbete inom hälso- och sjukvården. Åsa har varit ordförande i Svenska Parasportförbundet sedan drygt tre år tillbaka och har dessförinnan haft olika roller i förbundsstyrelsen under snart 10 år. Hon är också ordförande i Sveriges Paralympiska kommitté samt ledamot i Riksidrottsstyrelsen och vice ordförande i Europeiska Paralympiska Kommittén. Hur kan näringslivet bättre bygga broar tillsammans med personer med funktionsvariationer?

Diversity Charter Sweden

Diversity Charter Sweden är en språngbräda för företag som vill öka sin kreativitet och konkurrenskraft med hjälp av dynamiken i en organisation som sätter mångfald före enfald. Här får du möjlighet att fylla på med kunskap inom alla sju diskrimineringsgrunderna kopplat till din affärs och verksamhetsnytta. 

 

Diversity Charter Sweden

United Spaces, Klarabergsviadukten 63/Box 190, 10123 Stockholm