5 oktober 2023 15:00 - 17:00 @ Råsundavägen 4, 169 67 Solna, Sverige

Signatory Event 2023

Anmäl dig


Tack för din anmälan

Vi ser framemot att ses på Signatory Event den 5 oktober

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

03

Timmar

00

Minuter

37

VAR OCH NÄR

Axians
Råsundavägen 4
2023-10-05 15:00 - 17:00

Råsundavägen 4, 169 67 Solna, Sverige

Program

14:15-15:00  Registrering och mingelfika*
15:00-17:00  Livesändning
17:00-18:00  Eftermingel med småtilltugg*
 
* Endast för Diversity Charter Swedens medlemmar.
 
OBS! Alla platser har gått åt till den fysiska delen av Signatory Event. Däremot har du och dina kollegor obegränsat antal platser till den digitala livesändningen. 
 


 

Medverkande

Ain Moin

Marknadschef Axians

Moderator

Anna Carlsson Sigstedt

Generalsekreterare Diversity Charer Sweden

Mark Ahlenius

Grundare Jobbéntren

Chatfacilitator

Mohamed Hagi Farah

fd medborgarvärd Rinkeby-Kista, ”Rinkebys borgmästare"

Hela byns farsa, är den före detta medborgarvärden som jobbar outtröttligt för förändring i Järva Hans engagemang har lett till att hundratals elever fått läxhjälp. Han var med och grundade Järvas internationella fotbollstunering och som aktiv i föreningslivet i decennier har han gett både ris och ros till makthavare.

Monica Längbo

HR-Direktör Axfood

Monica driver ett affärsnära HR med fokus på digitalisering, inkludering och hållbarhet. År 2022 tog Axfood emot Allbrightpriset för vårt strategiska arbete med mångfald och inkludering. Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln och möter varje vecka 4,5 miljoner kunder genom våra framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Snabbgross och Middagsfrid. Axfood är också delägare i Eurocash, Urban Deli, Apohem, Mathem och Citygross. Axfood strävar efter att bli Sveriges mest inkluderande mataktör. Vi ska spegla mångfalden bland våra kunder och erbjuda alla medarbetare rättvisa möjligheter. Vi är övertygade om att medarbetarnas olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och leder till bättre beslut. Axfood är dessutom en av Diversity Charter Swedens initiativtagare.

Per-Olof Eurell

VD Akvira, grundare och styrelseproffs

Det ska ha kommit som en chock för Per-Olof när hans son, aktiv i en pingstkarismatisk församling, kom ut som homosexuell. Det blev, beskriver han, startskottet på en förändring av hans teologi där han i dag hävdar att kyrkohistorien ”rymmer flera händelser när ny förståelse och ny verklighetsuppfattning har skakat om den bibeltroende eliten och lett till förändrad teologi”. Per-Olof har dessutom haft ledande befattningar i svenska storföretag, entreprenör, styrelseledamot inom olika kristna sammanhang och författare. Lyssna gärna till P1 dokumentären Fadern, sonen och synden. https://sverigesradio.se/avsnitt/fader-sonen-och-synden

Petra Björkman

Grundare av Pusselfamiljen

Petra är mamman till två barn med NPF-diagnoser (Asperger & ADD samt ADHD) och använde drivkraften från det utmanande föräldraskapet och grundade PUSSELFAMILJEN, vilket är ett bolag, en sociala medier plattform och ett nätverk för såväl föräldrar, anhöriga, skolpersonal och vårdpersonal runt barn med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) samt för arbetsgivare till s k Pusselföräldrar (föräldrar till barn med NPF-problematik). Petra har en stark vision med PUSSELFAMILJEN i att skapa Sveriges största mötesplats runt NPF, där alltså inte bara där föräldrar möts utan att alla som i sin vardag är i kontakt med barn, unga och vuxna med NPF-problematik kan ha utbyte och man vill genom detta både bygga broar men också skapa förståelse och sprida kunskap.

Petra Karmteg

Ordförande Diversity Charter Sweden - COO DNB Sverige

Petra är Diversity Charter Swedens nya ordförande. Hon berättar om Diversity Charter Swedens visioner och varför DNB och hon väljer att hela tiden öka sina ambitioner för ännu mer mångfald/inkludering.

Shervin Razani

VD Jurek, serieentreprenör

Shervin är serieentreprenören från Husby som startat sex bolag i sex branscher och omsätter över 600 MSEK med 500 anställda. Rekryteringsföretaget Jurek stoltserar med sex raka gasellutmärkelser av tidningen Dagens Industri. Den prisbelönte entreprenören sitter som en av drakarna i det populära tv-programmet Draknästet. Shervin har bl.a. mottagit pris för sitt entreprenörskap av H.M. Konungen och vunnit priset årets mångfaldschef av tidningen Chef. Två av hans bolag ”signas in” på årets Signatory Event, Jurek och Hammer & Hanborg.

Stefan Kulhanek

VD Axians

Moderator

Diversity Charter Sweden

Diversity Charter Sweden är en språngbräda för företag som vill öka sin kreativitet och konkurrenskraft med hjälp av dynamiken i en organisation som sätter mångfald före enfald. Här får du möjlighet att fylla på med kunskap inom alla sju diskrimineringsgrunderna kopplat till din affärs och verksamhetsnytta. 

Diversity Charter Sweden

United Spaces, Klarabergsviadukten 63/Box 190, 10123 Stockholm