IT'S BREAKFAST TIME!

Varmt välkommen till Vasagatan 45, Göteborg! Ta en frukost med oss, mingla med branschkollegor och få AI-inspiration på köpet.
 
07.45 - 08.10 Frukost & Mingel
 
08.15 Föreläsningar
"Hur AI är på väg att revolutionera mäklarnas vardag" Fastighetsbyrån effektviserar arbetet med hjälp av AI - med Mikael Stralje, Decernos projektledare i uppdraget med Fastighetsbyrån. 
 
"AI + GIS = förhoppningen om ett fritt tillgängligt verktyg som effektiviserar kartering av landets kommuner" med Love Lundquist, Decernos systemarkitekt, systemutvecklare & teknisk ledare i projektet GAIA. 
 
09:00 Avrundning & Mingel
 
Datum: 30 maj
 
Vi ser fram emot att träffa dig!
 
Hälsar,
 
Decerno

Anmälan


Tack för din anmälan!
 
Du kommer inom kort att få en bekräftelse via mejl. Om du mot förmodan skulle få förhinder så blir vi tacksamma om du meddelar oss detta. 
 
Varmt välkommen!
 

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

05

Timmar

17

Minuter

39

Har du inte möjlighet att ta dig till Göteborg denna morgon? Inga problem. Efter sommaren kommer vi att erbjuda samma koncept på våra kontor i Stockholm och Malmö. Mer information och inbjudan kommer inom kort! Kontakta Josefina om du redan nu vill vara säker på att inte missa nästa AI-frukostseminarium. 

Kontakt: josefina.bergstrom@decerno.se

 

När och var

Decerno AB
Vasagatan 45, 411 37 Göteborg, Sverige
2024-05-30 07:45 - 09:00

Välkommen!

Carl Ödman

Client Executive Manager

Josefina Bergström

Account Manager

Mikael Stralje

Projektledare

Love Lundquist

Systemutvecklare & Systemarkitekt

GAIA: AI för insamling av grundläggande geodata
Under hösten 2023 tog Decerno en ledande roll i uppstarten av projektet GAIA som syftar till att effektivisera och automatisera de mest tidskrävande momenten i karteringsprocessen. Genom att tillämpa AI för tolkning av högupplösta flygbilder är målet med GAIA-projektet att ta fram ett effektivt verktyg som kan nyttjas av alla Sveriges kommuner. Vi ser stor potential att med AI dels effektivisera arbetet, men också markant öka aktualiteten och fullständigheten i geodatan.
 
Projektet är en del av innovationsprogrammet Smart Built Environment. I projektet samarbetar Decerno tillsammans med Göteborgs stad, Stockholms stad, Örebro kommun, Malmö kommun, Alingsås kommun, Chalmers Industriteknik, Linköpings universitet och Savantic.
 
Läs mer om GAIA-projektet här!
Skrivmaskinen – AI genererade objektsbeskrivningar åt Fastighetsbyråns mäklare
 
Skrivmaskinen är det senaste tillskottet i Fastighetsbyråns digitala verktygslåda, som använder AI för att effektivisera och förbättra mäklarnas arbete.
 
"Med Skrivmaskinen blir skrivandet av objektbeskrivningar både enklare och mer effektivt för våra mäklare. Tiden som Skrivmaskinen frigör kan mäklarna i stället fokusera på våra köpare och säljare."
 
Läs mer om Skrivmaskinen här! 
Digitalt Hantverk sedan 1984
Decerno grundades 1984 och har fortfarande kunder kvar från den tiden – det ser vi som det bästa betyg vi kan få. Djup kompetens och lång erfarenhet av att bygga användarcentrerade och robusta systemlösningar har gett oss gott självförtroende. Vi vet att vi klarar av de mest komplexa utmaningarna. Vår styrka ligger i att förstå vad kunden behöver och göra det komplexa enkelt. Oavsett om det handlar om utveckling av ett verksamhetssystem eller uppdrag där vi agerar strategisk och teknisk utvecklingspartner.
 
Idag har Decerno drygt 140 anställda och är en del av Addnode Group. Vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Sevilla, Spanien. Sedan 2020 har vi även ett virtuellt kontor med anställda över hela landet.
Är du nyfiken och vill veta mer? Vi diskuterar gärna era utmaningar för att se om det är något som Decerno kan hjälpa er med.
Ni följer väl oss på LinkedIn? 
Där lägger vi upp alla våra senaste nyheter och händelser. Bland annat att vi växer och behöver förstärkning!

Decerno AB

Norra Stationsgatan 93, 113 34 Stockholm