​​​​​​​3 december 2021 08:00 - 08:45 @

Tillbaka till framtiden: Det nya ledarskapet

Anmälan till webinar


Tack för din anmälan!

Vi ses den 3 december kl 08.00!

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

08

Timmar

22

Minuter

09

När?2021-12-03 08:00 - 08:45

Innehåll

Hur kan vi använda de erfarenheter som vi fått under pandemin för att fortsätta utvecklas som ledare och chefer? Och på vilket sätt kan vi dra nytta av medarbetarnas erfarenheter och nya arbetssätt under pandemin? 

Föreläsare

Tommy Blomqvist

Managementkonsult och förändringsledare på Prové

Annika Bogfors

Managementkonsult och förändringsledare på Prové

Cecilia Träff

Managementkonsult och förändringsledare på Prové

Om Prové

Människor som växer och upplever effekten
Vårt fokus på kvalitet, önskade effekter och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla organisationer, individer och arbetssätt. Vi har tillit som grund för utveckling och vet att samspelet mellan kultur och struktur ger verklig förändring.  

Vi arbetar med förändringsledning och projektledning inom verksamhetsutveckling, affärsutveckling, organisationskultur, individutveckling, grupputveckling och ledarskapsutveckling.  

Prové har gedigen erfarenhet och kvalificerad kompetens inom ledning och styrning, organisation, digitalisering, processer och utveckling av individer, grupper och ledare. Genom att alltid utgå från verksamhetsnyttan stärker vi våra kunders konkurrenskraft. Vi sätter människan först och vet att alla individer har potential att utvecklas och göra sina verksamheter ännu bättre. 

Prové AB

Önnereds Brygga 5, 421 57 Västra Frölunda