29 oktober 2021 08:00 - 08:45 @

Tillbaka till framtiden: Jobbet och arbetsplatsen – ett paradigmskifte

”I det nya arbetslivet är tid och plats för arbete viktigare än arbetstid och arbetsplats. För oss faller det sig naturligt att intressera oss för hur arbetet och arbetsplatserna utvecklas. Vi kan se en tydlig korsbefruktning av kraftiga förändringsprocesser. Näringslivet, samhället, skolorna, våra hobbies och våra liv kommer inte fullt ut gå tillbaka till att fungera som de gjorde före pandemin.”  Cecilia Träff, managementkonsult och förändringsledare på Prové 

Vad händer när restriktionerna nu lättar och vi kan börja träffas fysiskt igen? Kommer vi hinna ses mer fysiskt eller blir det fortsatt digitalt eller kanske digifysiskt? Har kundernas förväntningar på er förändrats? 

Nu behöver vi ta till vara på positiva lärdomar och skapa tydlighet gällande arbetssätten och planer för vad och hur vi bör agera nu, medan och sedan. 

Välkomna att ta del av första delen i en webinarserie från Prové som handlar om det nya normala. Provés Cecilia Träff och Tommy Blomqvist guidar oss tillbaka till framtiden och den här första delen fokuserar på jobbet och arbetsplatsen. 

Anmälan webinar


Tack så mycket för din anmälan!

Vi ses den 29 oktober! Du kommer få ett mail med en länk till webinariet någon dag innan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

16

Timmar

21

Minuter

21

När?2021-10-29 08:00 - 08:45

Talare

Cecilia Träff

Managementkonsult och förändringsledare på Prové

Tommy Blomqvist

Managementkonsult och förändringsledare på Prové

Om Prové

Vårt fokus på kvalitet, önskade effekter och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla organisationer, individer och arbetssätt. Vi har tillit som grund för utveckling och vet att samspelet mellan kultur och struktur ger verklig förändring.  
 
Vi arbetar med förändringsledning och projektledning inom verksamhetsutveckling, affärsutveckling, organisationskultur, individutveckling, grupputveckling och ledarskapsutveckling.  
 
Prové har gedigen erfarenhet och kvalificerad kompetens inom ledning och styrning, organisation, digitalisering, processer och utveckling av individer, grupper och ledare. Genom att alltid utgå från verksamhetsnyttan stärker vi våra kunders konkurrenskraft. Vi sätter människan först och vet att alla individer har potential att utvecklas och göra sina verksamheter ännu bättre. 

Prové AB

Önnereds Brygga 5, 421 57 Västra Frölunda