Nedan kan du läsa om de två abonnemang som du som tidigare Gård-kund kan välja mellan.
 

Alternativ 1. Förvaltningsverktyget pcSKOG Solo
Om du vill fortsätta arbeta med pcSKOG ungefär som idag så ska du välja abonnemanget pcSKOG Solo. Denna lösning är avsedd för mindre förvaltande och planläggande organisationer. I abonnemanget ingår tillgång till pcSKOG Proffs, pcSKOG app, support och löpande uppdateringar.

Som gård-kund erbjuds du pcSKOG Solo till ett rabatterat pris på
3 500 kr/år, exkl. moms. 

Det rabatterade priset gäller i två år. Därefter gäller ordinarie pris på abonnemanget eller ett nytt rabatterat avtal om så aviseras från pcSKOG. Du kan säga upp ditt avtal när som helst under avtalsperioden. Teckna pcSKOG Solo innan 31 mars 2023 för att få tillgång till det rabatterade erbjudandet.  

Läs mer om pcSKOG Solo på pcSKOGs hemsida under fliken "Abonnemang". 
 
Alternativ 2. Skogbruksverktyget MinPlan
Om du inte är i behov av en förvaltningslösning för ditt skogsbruk kan du välja pcSKOGs nya tjänst för privata skogsägare, MinPlan. Dina skogsbruksplaner visas i pcSKOGs app, där du kan uppdatera ditt plandata. Via en beställningssida kan du hämta underlag och lägga till nya avdelningar i din plan. Du kan bjuda in fler personer att titta på din plan. Tänk på att du kan ha maximalt 10 skogsbruksplaner i appen samtidigt.

Läs mer om pcSKOG Min Plan på pcSKOGs hemsida under fliken "Skogsägare"

Välj abonnemang här

Fyll i formuläret och få en offert till din mail och kan signera digitalt. Du kan komma igång med ditt abonnemang direkt. Abonnemanget ersätter ditt bfintliga avtal med oss och fakturan kommer för nästa avtalsperiod.


Tack så mycket

Du kommer få ett avtal för signering till din mail.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

pcSKOG AB

Grisslevägen 15, 227 32 Lund

046-159560

pcskog@pcskog.se