17 SEPTEMBER & 16 OKTOBER @  BIBLIOTEKSGATAN 9

AI Readiness Scanner
Har ni förutsättningarna som krävs för att lyckas med era AI-ambitioner? 

Skapa förutsättningar för hållbar AI över tid tillsammans med Cirio Advokatbyrå och It-företaget Asurgent – Essentiella insikter för beslutsfattare, företagsledare och styrelseledamöter.

 
Under vårt seminarium kommer vi introducera vår modell för att skapa och främja hållbar AI över tid, vilket lägger grunden för att er organisation ska lyckas med sina AI-ambitioner.
 
Deltagare kommer att erhålla värdefulla insikter om hur vi, med vår strukturerade och praktiskt inriktade modell, kan utarbeta ett beslutsstöd som tydligt redogör för er organisations nuvarande position jämförd med dess AI-ambitioner och målsättningar.
 
AI Readiness Scanner omfattar AI-relaterade aspekter såsom strategi, styrning, processer, juridik, etik, teknik, säkerhet, uppföljning och kontinuerliga förbättringar. Beslutsunderlaget inkluderar viktiga insikter om organisationens aktuella nuläge samt våra rekommendationer för nästa steg i verksamhetens framtida AI-ambitioner.
 
Vi hoppas att ni efter seminariet ska vara intresserade av att genomlysa era AI-ambitioner och skapa förutsättningar för en hållbar hantering med vår AI-anpassade modell och arbetsprocesser.
 
Vi på Cirio och Asurgent välkomnar er till ett inspirerande och informativt seminarium.
 
Vänligen observera att platserna snabbt fylls upp då vi tillämpar principen "först till kvarn" för våra deltagare. Vi rekommenderar därför att ni säkrar er plats för seminarierna den 17 september eller 16 oktober redan nu!
 
Datum
17 september eller 16 oktober
 
Tid
Seminarium kl. 08:30 - 09:30
Frukost serveras från kl. 08:00
Efter seminariet finns möjlighet till frågestund för alla som är på plats.

Plats
Cirio Advokatbyrå
Biblioteksgatan 9

Anmälan
Anmäl ditt intresse för deltagande senast 6 maj.
 
Målgrupp
Seminariet är riktat till beslutsfattare och övriga intressenter i ledande position med påverkan på er organisations AI-ambitioner.   
Vidarebefordra gärna intresseanmälan till en medarbetare inom önskad målgrupp om du själv inte
kan gå.

Anmäl ditt intresse här!
Tack för ditt anmälda intresse! Vi kontaktar dig så snart vi kan om du har fått en plats på seminariet.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available

Cirio Advokatbyrå

Cirio är en advokatbyrå som ursprungligen grundades 1918 och som verkar för att aktivt utnyttja möjligheterna och möta utmaningarna i en ny och utmanande tid. En tid där globalisering och nya teknologier skapar stora affärsmöjligheter men också komplexa frågor att besvara. Hållbarhet, energiomställning samt framväxten av artificiell intelligens och andra tekniker skapar behov av att navigera genom omvälvande förändringar. Som en modern advokatbyrå med cirka 130 medarbetare i Stockholm strävar vi efter att vara en långsiktig och hållbar strategisk partner till såväl klienter som medarbetare. Med moderna värderingar och arbetssätt kombinerade med affärsjuridisk expertis och omtanke om individen skapar vi framgång för våra klienter.

 

Asurgent

Asurgent grundades 2016 med målet att utmana det traditionella sättet att arbeta med IT och säkerhet som har dominerat i över 30 år. Vi har valt att lägga vårt fokus på att flytta våra kunder från mark och dess digitala lapptäcke till molnet och dess moderna tjänster, allt för att dra nytta av molnets möjligheter för innovation, affärsutveckling och förändring. Med en stark tillväxt sedan starten är vi idag 80 anställda med ett starkt partnerskap med Microsoft. Vi har flyttat ett stort antal företag från mark till moln och vi hjälper dagligen våra kunder att fortsatta sin digitala utveckling genom att modernisera IT-miljön i syfte att få ut molnets fulla potential inom Azure, Modern Work, AI och cybersäkerhet.

* När du anmäler dig till ett evenemang behandlar Cirio Advokatbyrå AB dina personuppgifter för att hantera ditt deltagande. Uppgifterna kan även komma att användas för utskick av information om kommande evenemang. Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att ditt namn och fotografier och film från evenemanget, där du kan förekomma, används i framtida marknadsföring av Cirios evenemang. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har här.